Hunter læderhalsbånd Shark, Sort

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Information

Et super sejt og lækkert specielt designet halsbånd udsmykket med flotte nikkel detaljer. Produktet er lavet af okselæder i den fineste og blødeste kvalitet.

Læderet er farvet og garvet på en helt speciel måde og behandlet med olie og resultatet er et yderst slidstærkt læder. Halsbåndet er foret med det dejligt bløde oksenappalæder, for at gøre den mere behageligt for både hund og hundeejer. 

Kvalitets Okselæder

Fås i 3 størrelser: Se størrelsesguide i fanen til højre.  

Læder pleje

Lavet af ægte okselæder af den fineste og blødeste kvalitet og med en smuk og glat overflade. Læderet farves og garves på en helt speciel måde for til sidst at blive behandlet med olie. Resultatet er et yderst slidstærkt læder, der kan tåle lidt af hvert.

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig. Alle læder halsbånd drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds halsbånd kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læder balsam og olie for at holde læderet i tip top stand! Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at saltvand kan ødelægge læderet.

Størrelsesguide

Sørg for at der er plads nok til at din hund kan trække vejret komfortabelt, når du måler for korrekt størrelse! Som en tommelfinger regel plejer vi at sige at der skal være plads til to fingre under halsbåndet.

STØRRELSE

HALSMÅL

BREDDE

55

41 - 49 cm

3,9 cm

60

47 - 54 cm

3,9 cm

65

51 - 58,5 cm

3,9 cm

 

Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse halsbånd din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Tag gerne din hund med så den kan prøve halsbåndet på :-)