Hunter Læderhalsbånd Porto, Cognac

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 315,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

INFORMATION

Hunter Læderhalsbånd

Vi er ellevilde med disse flotte læderhalsbånd fra Hunter og sikke et håndværk! Porto halsbåndene er lavet af plantegarvet økologisk leder fra oliventræsblade.

Ved dette plantemæssigt garvede premiumlæder, står miljøbeskyttelsen i forgrunden. Ud af oliventræsblade, et biprodukt fra olivendyrkningen, udvindes der et ekstrakt som tjener som garvestof til dette læder. Halsbåndende er ekstremt bløde og behagelige for hunden at have på. 

Ved plantegarvet læder kan der forekomme affarvninger.

OBS! Det er vigtigt at smøre din hunds læderhalsbånd regelmæssigt med læderfedt da det ellers kan komme til at krakelere og se kedeligt ud. Klik på billedet nedenfor for at købe Hunter læderfedt:

God Gåtur

STØRRELSER

Sådan måler du din hund:

Mål din hund rundt om halsen med en blødt målebånd. Målebåndet skal ligge tæt til halsen/huden, ingen fingre imellem.

Læg 2 cm til det halsmål du lige har målt.

Eksempel: Din hund måler 34 cm om halsen. Du ligger 2 cm til og derved får du et mål på 36 cm. I dette tilfælde ville vi vælge en størrelse 50.

Når du vælger halsbånd til din hvalp så sørg for at vælge en størrelse hvor hunden kan passe halsbåndet i det mindste hul. Derved kan du løbende justere halsbåndet ud til de størrere huller i takt med at hvalpen vokser og så får du mere ud af halsbåndet. 

For bedst at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse har vi lavet et skema hvor vi har målt selve hullerne på halsbåndet fra minimum hul længde til maksimum hul længde som vist i skemaet nedenfor. 

Størrelse

Mål på første og sidste hul

Passer Halsmål

Bredde

30

21 – 25 cm

19 – 23 cm

1,8 cm

35

24 – 30 cm

22 – 28 cm

1,8 cm

40

29 – 35 cm

27 – 33 cm

1,8 cm

45

33 – 39 cm

31 – 37 cm

2,8 cm

50

37 – 43 cm

35 – 41 cm

2,8 cm

55

42 – 48 cm

40 – 46 cm

3,5 cm

60

46 – 52 cm

44 – 50 cm

3,5 cm

65

50 – 56 cm

48 – 54 cm

3,5 cm

Bemærk venligst at vi ikke kan tilbyde ordentlig vejledning uden et halsmål.
Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse halsbånd din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde.
 Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Hvis muligt, tag gerne din hund med så den kan prøve halsbåndet på.

 

LÆDER PLEJE

Sådan plejer du din hunds halsbånd

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig.

Læderfedt

Det er vigtigt at smøre din hunds læderhalsbånd regelmæssigt med læderfedt da det ellers kan komme til at krakelere og se kedeligt ud. Brug f.eks det samme fedt som du bruger til at pudse sko med. Alle læder halsbånd drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds halsbånd kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læder balsam for at holde læderet i tip top stand. Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at salt vand kan ødelægge læderet.

Bemærk at eftersom at de farvede halsbånd er vegetabilsk gennemfarvet i modsætning til de brune og sorte, som er naturlige farver, vil vi anbefale, at de ikke bruges til hunde, som kan lide at gå regelmæssigt i vand, da farven kan løbe.

Klik på billedet nedenfor for at købe Hunter læderfedt: