!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Hunter Relief Stars Læderhalsbånd, Sort Str.65

Ikke på lager
Tilbudspris 227,60  DKK Regulær pris 569,00  DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Hunter læderhalsbånd 

Relief Stars Halsbåndet er subtilt, men skiller sig klart ud med de forskellige størrelser stjerner på læderets overflade og Hunter logoet. Halsbåndet ser smukt ud på hundens hals.

Relief Stars halsbåndene er lavet af oksenappalæder som er et meget fint og utrolig blødt og smidigt læder. Det bløde læder gør halsbåndet dejligt behageligt for hunden samtidig med at læderets naturlige karakter er bevaret takket være en meget nænsom farvning.

 Oksenappalæder

 

Læderpleje

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig.

Alle læder halsbånd drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds halsbånd kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læder balsam og olie for at holde læderet i tip top stand! Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at salt vand kan ødelægge læderet.

Bemærk at eftersom at røde halsbånd er vegetabilsk gennemfarvet i modsætning til brune og sorte, som er naturlige farver, vil vi anbefale, at de ikke bruges til hunde, som kan lide at gå regelmæssigt i vand, da farven kan løbe. Hvis din hund elsker vand er det derfor en god ide at vælge et naturligt farvede halsbånd. 

 

Størrelsesguide

Sørg for at der er plads nok til at din hund kan trække vejret komfortabelt, når du måler for korrekt størrelse! Som en tommelfinger regel plejer vi at sige at der skal være plads til to fingre under halsbåndet.

STØRRELSE

JUSTERING

BREDDE

65

51- 58,5 cm

3,9 cm

 

Specifikationer
StørrelseStr.65