Hunter læder hundehalsbånd Relief Stars, sort

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 369,00 DKK Regulær pris 569,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

INFORMATION

Hunter læder halsbånd til hunde

Relief Stars Halsbåndet er subtilt, men skiller sig klart ud med de forskellige størrelser stjerner på læderets overflade og Hunter logoet. Halsbåndet ser smukt ud på hundens hals.

Relief Stars halsbåndene er lavet af oksenappalæder som er et meget fint og utrolig blødt og smidigt læder. Det bløde læder gør halsbåndet dejligt behageligt for hunden samtidig med at læderets naturlige karakter er bevaret takket være en meget nænsom farvning.

 Oksenappalæder

 


Læder pleje

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig.

Alle læder halsbånd drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds halsbånd kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læder balsam og olie for at holde læderet i tip top stand! Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at salt vand kan ødelægge læderet.

Bemærk at eftersom at røde halsbånd er vegetabilsk gennemfarvet i modsætning til brune og sorte, som er naturlige farver, vil vi anbefale, at de ikke bruges til hunde, som kan lide at gå regelmæssigt i vand, da farven kan løbe. Hvis din hund elsker vand er det derfor en god ide at vælge et naturligt farvede halsbånd. 

Størrelsesguide

Sørg for at der er plads nok til at din hund kan trække vejret komfortabelt, når du måler for korrekt størrelse! Som en tommelfinger regel plejer vi at sige at der skal være plads til to fingre under halsbåndet.

STØRRELSE

JUSTERING

BREDDE

50

35 - 43 cm

3,9 cm

55

41 - 49 cm

3,9 cm

60

47 - 54 cm

3,9 cm

65

51- 58,5 cm

3,9 cm

 

Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse halsbånd din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Tag gerne din hund med så den kan prøve halsbåndet på :-)