Hunter læder halsbånd Provence, nubuck læder, Cognac

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 335,00 DKK Regulær pris 375,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

INFORMATION

Hunter læder halsbånd

Provence Halsbåndet er fremstillet af det fløjlsagtige og bløde nubucklæder i smukke rige farver. Inspireret af mode landet Frankrig og lavet i flotte lyse og friske farver. 

Oksenubucklæder er et meget fint og utrolig blødt og smidig læder. Det bløde læder gør halsbåndet dejligt behageligt for hunden samtidig med at læderets naturlige karakter er bevaret takket være en meget nænsom farvning.

Nubuck er en lædersort, der er let slebet på den glatte side, og kendetegnes af en særlig blød og fløjlsagtig overflade. Nubuck er lavet af narvsiden af en skind. den slibes efter garvning og farvning, det, så det ligner ruskind. Den bedste kvalitet er narvlæderet, som er det øverste hudlag på dyret.

Fås i 5 størrelser: Se størrelsesguide i fanen til højre.

Lavet af kvalitets nubuck læder

Læder pleje

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en let fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig. 

Størrelsesguide

Sørg for at der er plads nok til at din hund kan trække vejret komfortabelt, når du måler for korrekt størrelse! Som en tommelfinger regel plejer vi at sige at der skal være plads til to fingre under halsbåndet.

STØRRELSE

JUSTERING

BREDDE

Str. 45

31 - 38 cm

3,5 cm

Str. 50

36 - 43 cm

3,5 cm

Str. 55 

41 - 48 cm

4,0 cm

Str. 60

46 - 53 cm

4,0 cm

Str. 65

51 - 58 cm

4,0 cm


Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse halsbånd din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Tag gerne din hund med så den kan prøve halsbåndet på :-)