!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Hunter Magic Stars Læderhalsbånd, Økologisk Læder, Rød Str. 60

På lager
Tilbudspris 170,00  DKK Regulær pris 425,00  DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Hunter Læderhalsbånd

Magic Star - Med denne fortryllende serie bliver drømme til virkelighed for både hunde og ejere. Halsbåndet er fremstillet af ren vegetabilsk økologisk læder og foret med blødt nappa læder. Dekoreret med flotte stjerner som giver halsbåndet et unikt look.

Ved fremstillingen af dette økologiske halsbånd er der tænkt på miljøet. Økologisk læder er plantegarvet og kan derfor komposteres. En speciel fedtbehandling gør læderet utrolig smidig og giver overfladen en smuk glans. Produktet er foret med blødt oksenappalæder for at højne komforten yderligere.

Økologisk læder

 

Læderpleje

Økologisk Læder:

  • ren vegetabilsk garvet koskind
  • levende farver med særlig smøring
  • særligt miljøvenlige og fuldt komposterbare

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig. Alle læder halsbånd drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds halsbånd kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læder balsam og olie for at holde læderet i tip top stand! Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at salt vand kan ødelægge læderet.

Bemærk at eftersom at røde halsbånd er vegetabilsk gennemfarvet i modsætning til brune og sorte, som er naturlige farver, vil vi anbefale, at de ikke bruges til hunde, som kan lide at gå regelmæssigt i vand, da farven kan løbe. Hvis din hund elsker vand er det derfor en god ide at vælge et naturligt farvede halsbånd. 

 

Størrelsesguide

Sørg for at der er plads nok til at din hund kan trække vejret komfortabelt, når du måler for korrekt størrelse! Som en tommelfinger regel plejer vi at sige at der skal være plads til to fingre under halsbåndet.

STØRRELSE

JUSTERING

BREDDE

60

47 - 54 cm

4 cm

Specifikationer
StørrelseStr.60