Hunter hundehalsbånd til små hunde Glamour Mini med swarovski sten, sort SPAR 15%

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 135,00 DKK Normalpris 159,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Information

Hunter halsbånd til små hunde

Et super flot hundehalsbånd fra Hunter Smart, til de små hunderacer. Halsbåndet er lavet af imiteret læder og udsmykket med Swarovski sten i flere forskellige farver. Halsbåndet er dejlig blødt og sikrer en behagelig bærekomfort for din hund.

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud.

Fås i 3 størrelser: Se fanen til højre.

 Imiteret læder

Swarovski sten 

Halsbånd lavet specielt til små hunde

  

Pleje

Hvis din hunds halsbånd bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad halsbåndet tørre naturligt, og væk fra direkte varme som f.eks en varm radiator. 

Imiteret Læder:

  • En tekstil stof med en plastbelægning
  • Blødt og let
  • Vaskbart og vandafvisende


Størrelsesguide

Sørg for at der er plads nok til at din hund kan trække vejret komfortabelt, når du måler for korrekt størrelse! Som en tommelfinger regel plejer vi at sige at der skal være plads til to fingre under halsbåndet.

Størrelse

Justering

Bredde

24

17-21 cm

1,6 cm

27

20-24 cm

1,6 cm

30

23-27 cm

1,6 cm

 

Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse halsbånd din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Tag gerne din hund med så den kan prøve halsbåndet på :-)