Hundetøj

Hundetøj er praktisk i rigtig mange sammenhænge. Uanset om det er en regnjakke, sweater eller vinterjakke du er på udkig efter til din hund – så finder du et stort udvalg af kvalitetstøj til hund her.

Varer 1-60 af 186

Side
pr. side

Hvorfor skal hunde have tøj på?

At give sin hund en flot vinterjakke på, handler ikke blot om at det ser nuttet ud. Mange af de hunde vi har i dag er nemlig slet ikke bygget til at være ude i kulden i for lang tid ad gangen. 

Pels er nemlig ikke nok til, at din hund selv kan holde på varmen. Det kræver nemlig en god underuld at holde sig varm året rundt – og det er der mange hunderacer der ikke har i dag.

Hvis din hund er korthåret, lille eller hvalp kan det derfor være en god idé at give dem et ekstra lag på, når det er koldt eller regner.

Billigt hundetøj til alle hunde og hvalpe

Her hos os finder du et stort udvalg af tøj til hunde og hvalpe i mange forskellige modeller og farver. Vi gør os altid umage med at have så bredt et udvalg som muligt, uden at gå på kompromis med kvalitet og design. 

Hvad enten du leder efter en sød trøje til din hundehvalp, eller en varm vinterjakke til de kolde gåture, så hjælper vi dig gerne med at finde det rigtige til netop din hund.

Få leveret tøj til din hund lige til døren

Hos TheDogHouse har vi en hurtig leveringstid på 1-3 hverdage på de produkter vi har på lager her i butikken. Og vi pakker altid din bestilling så hurtigt vi kan – for det nytter jo ikke noget at du skal vente for lang tid på din hundesweater, hvis din hund den fryser. 

Hvis du har spørgsmål til leveringstiden eller nogle af vores produkter – så er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på tlf: 35 10 65 60