Hundetegn

Sørg for at din hund både har stil og kan finde hjem igen – hvis uheldet er ude. Her hos os finder du et stort udvalg af hundetegn i mange forskellige størrelser, farver og designs. Leveringstiden er lidt længere end normalt, men kvaliteten er helt i top.

Filtrer
Filtrer efter

Varer 1-60 af 350

Side
pr. side

Er der en lov om hundetegn?

I Danmark er der lovkrav om, at alle hunde over 4 måneder skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Derfor er et godt og solidt hundeskilt en absolut nødvendighed at have styr på som hundeejer. Der er dog ikke noget krav om at hunden skal bære tegnet når I er hjemme hos jer selv – men så snart I skal ud på en gåtur eller tager på et sjovt eventyr sammen, så skal hunden bære sit tegn.

Hvad skal der stå på et hundetegn?

Ifølge den danske lovgivning er kravene til hvad der skal stå, faktisk ikke særlig store. Det eneste der er påkrævet er nemlig blot, at hundeejerens fulde navn og adresse er på tegnet. 

Hvis du undrer dig over at der ikke er nogle krav til telefonnummer, så skyldes det, at selve lovgivningen ikke er blevet modificeret siden den oprindeligt blev indført i 1970. 

Vi anbefaler dog altid, at man har skrevet mindst et mobilnummer på skiltet – og planlægger I at tage hunden med på en udlandsrejse er rådet herfra, at man husker et at tilføje den danske landekode, +45, til telefonnummeret. Du kan læse den specifikke lovgning på området her

Billige hundetegn til hele Danmark

Uanset om du skal købe det bedste udstyr til din nye hundehvalp, eller skal opdatere din voksne hunds tegn – så hjælper vi dig naturligvis gerne, det bedste vi har lært.

Hundetegn bliver graveret og sendt direkte fra Red Dingo i Sweitz. Hundetegn bliver således ikke sendt sammen med øvrige varer fra webshoppen. Bemærk at hundetegnene kan tage op til 10 hverdage, men tager normalt 3-5 hverdage. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os gerne på [email protected] eller tlf: 35 10 65 60