Spis langsomt

Til de hunde, der elsker sine måltider lidt for meget, kan en slowfeeder eller spis langsomt-hundeskål være en stor hjælp. Her finder du et bredt udvalg af hundeskåle og slikkemåtter, som sænker spisehastigheden og samtidig stimulerer hundens hjerne.

20 varer

pr. side

Hvad er en slowfeeder? 

En slowfeeder er en hundeskål, der er designet til at få din hund til at spise langsommere. Det er typisk en normal hundeskål, som vi kender dem, men der er typisk nogle forskellige huller og designs, der gør det en smule sværere for hunden at støvsuge madskålen på nul komma fem.

Slowfeeder-hundeskåle kommer i mange forskellige størrelser og designs. Så der er både noget til den helt store hund og til den helt lille.

Hvordan får jeg min hund til at spise langsomt? 

Hvis vores hunde spiser deres mad for hurtigt, kan det af og til føre problemer med sig. Det kan være, at hunden kaster maden op igen, og det kan føre til fordøjelsesproblemer. Heldigvis er der mange effektive måder, du kan hjælpe din hund med at spise sine måltider i et passende tempo.

  • Brug en slowfeeder-hundeskål, som er designet til at give din hund en udfordring, når den spiser.

  • Fyld en godbidsbold med tørkost og lad hunden arbejde for sin mad.

  • Bland tørkosten op med en lille smule vådkost og smør det ud i en slikkemåtte. Du kan også fryse det ned og gøre udfordringen større og spisetiden længere. 

Stimulerer hunden hjerne

Hunde har gjort os mennesker selskab i mange, mange år. Og selvom måden, vi har hund på i dag, er anderledes end bare for 50 år siden, så er instinkterne stadig dybt gemt i selv den mest dovne sofa-kartoffel.

Mange af de hunde, vi har i dag, er oprindeligt avlet til at elske at arbejde for maden. Så når vi bare serverer det to gange om dagen, er der ikke noget at sige til, at det er en smule kedeligt. Når du bruger en spis langsomt-hundeskål og giver en udfordring, stimulerer du hundehjernen – og dét er med til at gøre hunden træt på den gode måde.