Drikkeflasker til hunde

Når du og hunden tager afsted på eventyr – så skal man ikke gå ned på udstyr. Derfor har vi et stort udvalg at drikkeflasker til hunde, som er perfekt at have på alt fra lange gåture om sommeren til de hyggelige udflugter i byen.

15 varer

pr. side

Husk at drikke vand

Uanset hvilken årstid det er, er det altid hyggeligt at tage på udflugt med vores hunde. Hvis I skal på en længere gåtur, eller måske endda en ferie, så er det vigtigt at huske at have rigeligt med væske til hele eventyret. At holde sig hydreret er nemlige lige så vigtigt for hunde, som det er for mennesker. 

Særligt om sommeren, når det er lidt varmere, er det vigtigt at din hund får godt med væske. Derfor anbefaler vi altid, at du både har en drikkeflaske til dig selv og din hund med på gåtur. Skal I på en længere tur, kan du med fordel også pakke en vandflaske med indbygget skål til foder. Så er du sikker på, at din hund både får lidt at drikke og spise på turen. 

Hvis I er afsted på en meget varm dag, er det altid vigtigt at søge skygge når solen står højest og undlade at gå for langt, når det er varmest. Et godt køleprodukt kan også hjælpe din hund med at holde sig nedkølet.

Drikkeflaske til små hunde og hvalpe

Alle hunde har selvfølgelig brug for vand. Dog er der nogle hunde, der kræver, at vi er lidt mere obs på væskeindtaget end ellers. Det skyldes, at ikke alle hunde, fra naturens side, er lige gode til at holde sig afkølet. Har du en lille hund, en hund med kort snude, en ældre hund eller en hundehvalp, er det altid en god idé, at have en vandflaske med i tasken, når I er på tur.