!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Hundeskåle & underlag

En god mad- og vandskål er et must i ethvert hundehjem. Men det betyder jo hverken at de skal være kedelige eller i dårlig kvalitet. Du finder et væld af forskellige hundeskåle her hos os. Både de minimalistiske i keramik og sjove slow feeding skåle, der giver din hund en god udfordring til måltidet. 

57 varer

pr. side

Hundeskåle på stativ

Store hunde som labrador, golden retriever og større endnu, kan have behov for et smart foderstativ. Sådan et gør nemlig, at din hund ikke skal bøje sig for langt ned til enten mad- eller vandskålen. Det skåner din hunds krop på sigt og kan være en rigtig god løsning. 

Vi anbefaler naturligvis, at du vælger et stativ, der passer til din hunds højde. Hvis du er i tvivl er du velkommen til at tage din hund med ind i vores hundebutik i Viby J – eller skrive til os på [email protected] 

Slow feeding skåle til den hurtige hund

Nogle hunde elsker bare mad og kan derfor være en smule hurtige til at indtage dagens måltid. I visse tilfælde kan det endda give din hund ondt i maven og ubehag, fordi hundefoderet ryger for hurtigt ind. 

Man kan både bruge tørkost og vådkost i en smart slow feeding hundeskål. Det sætter helt naturligt tempoet ned til spisetid og samtidig stimulerer det også hundens hjerne.

Billige hundeskåle i keramik, rustfrit stål eller til hundeturen

Her hos os er vi stolte af, at have et bredt udvalg af madskåle og vandskåle til alle Danmarks mange hundeejere. Vi går meget op i at både pris og kvalitet er optimal.