Senior Senge

Vi hjælper dig gerne med, at passe godt på din ældre hund. Vi har et bredt udvalg af senge til senior hunde, der giver den rette støtte og aflastning, når hunden sover eller slapper af.

Varer 1-60 af 74

Side
pr. side

Hvilken seng er den bedste til ældre hunde?

Der findes ikke noget ultimativt svar på, hvordan den perfekte senge til senior hunde ser ud. For alle hunde er forskellige og har derfor også forskellige behov – også når de er oppe i alderen. 

De fleste ældre har dog brug for mere hvile end yngre hunde, og spenderer derfor mere tid i sin hundeseng. 

Det kan derfor være en god idé sørge for at sengen både er behagelig, og aflaster din hunds muskler og led, når den ligger i den.

Gode råd til valg af hundeseng

Selvom ikke to hunde er ens, er der alligevel et par ting, du med fordel kan kigge efter, når du leder efter en god soveplads til din bedste ven – uanset hvor gammel den er. 

  • Størrelse: Det er vigtigt, at sengen passer til din hund. Den skal hverken være for stor eller for lille til din hund. Du kan eventuelt prøve at måle din hund, når den ligge ned, så du kan få en idé om hvor stor sengen skal være. Vi gør os altid umage med, at skrive så præcise mål på vores hundesenge. 
  • Type af madras: En hundeseng er ikke bare en hundeseng. Der kan nemlig være stor forskel på materialer og kvalitet. Til vovser der er oppe i alderen plejer vi at anbefale en seng med memory skum. Det aflaster nemlig hundens krop, når den ligger ned og er både komfortabelt og godt for din hund.
  • Varme: De fleste ældre hunde foretrækker en seng der har en god temperatur. Det skyldes at de ofte har en lidt større tendens til at fryse, end yngre hunde. Du kan eventuelt vælge at lægge et ekstra tæppe i, hvis det er koldt.

Hvis du har spørgsmål til valg af hundeseng så skriv til os på [email protected], eller ring på tlf: 35 10 65 60, inden for butikkens almindelige åbningstid – så hjælper vi dig mere end gerne.