!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Hvalpesenge og tæpper

En hvalp har brug en godt sted at sove. Og uanset om din hvalp skal sove i sengen, i bur eller på sofaen, så er en god hvalpeseng et must. Det giver nemlig din hundehvalp et sted der kun er dens egen, hvor den altid kan finde ro i den store verden, som den kun lige er begyndt at kende.

Filtrer
Filtrer efter

1 vare

pr. side

En god start med din hundehvalp

Der er bare ikke noget, der kan måle sig med at få en frisk og glad hvalp ind i familien. Men hvad skal du egentlig holde øje med, når du skal forberede den bedst mulige soveplads til dit nye familiemedlem? 

En god seng til hvalpe bør passe i størrelsen og kan med fordel også være fremstillet i et slidstærkt materiale. De fleste hvalpe bliver nemlig fristet til at bide i sin hvalpeseng. Og selvom ingen hundesenge er 100% holdbare, så er en hundeseng i tætvævet tekstil ofte bedre, end en klassisk hundekurv i flet.

Brug et tæppe til miljøtræning

At have hundehvalp og lave miljøtræning er nærmest to ting man ikke skal skille ad. For en lille hvalp skal nemlig lære verden at kende mens den vokser. 

God miljøtræning hjælper din hund med at få erfaring på livet, høre bedre efter og hjælper med, at styrke den selvværd.

Du kan med fordel bruge et hundetæppe, som din hvalp forbinder med tryghed, når du introducerer den til nye steder. Det kan hjælpe din hvalp med at være lidt mere modig og tryg, når I er på eventyr.

Stort udvalg af billige senge til hundehvalpe

En hvalp vokser meget, og nogle også hurtigt, så du må ikke blive overrasket hvis du skal igennem en eller flere senge, før din hvalp er færdig med at vokse. 

Derfor har vi også et stort udvalg af sovepladser til hunde og hvalpe i mange forskellige prisklasser. Vi anbefaler at din hvalps første hundeseng ikke er alt for dyr, da din hvalp formentlig slet ikke kan bruge den, når den er blevet voksen.