!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Hundetæpper & Vetbeds

Forkæl din kære ven med et lækkert hundetæppe, som din hund vil elske at tage en lur på. Et dedikeret tæppe til din hund er både perfekt i hundekurven, i bilen og selvfølgelig også i sofaen.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hvad er et vetbed tæppe?

Uanset hvor mange hunde du har, kan det være en god idé at købe et praktisk vetbed tæppe til hjemmet. Det er nemlig et specielt tæppe, der er specifikt designet til hunde. De har skridsikre underlag og kan som regel kogevaskes ved 90 grader, når det trænger til at blive gjort rent.

Det er blandt andet godt at have liggende i hundeburet, da det både er varmt og blødt for din hund, samtidig med, at bunden på tæppet er vandtæt, hvis uheldet skulle være ude.

Hundetæpper til sofa og hundekurve

Hvis der er noget din hund fortjener – så er det selvfølgelig det absolut bedste! Derfor er et lækkert tæppe til sofaen eller på hundepuden ofte også et hit. For ud over at det gør rengøring og støvsugning af dine møbler væsentlig nemmere, så giver det også din hund en fast plads i hjemmet.

Perfekt at tage med på tur

En af de absolut bedste ting, ved at have hund, er selvfølgelig at tage den med sig på eventyr – og her kan et smart tæppe til din hund virkelig gøre underværker. 

Når I er på stranden eller i skoven, er det nemt at have med i bilen, så det er nemmere at holde bilen ren. Og skal I en tur i byen kan et tæppe give lidt ekstra varme i eksempelvis en hundetaske.

Bonus tip: Brug dit hundetæppe til at træne ro med din hund. Beløn din hund hver gang den lægger sig på dens tæppe og tilføj eventuelt et ord eller sætning til det hen ad vejen. Det kunne for eksempel være “læg dig på tæppet.” 

Når din hund er blevet god til det, bag hjemmets fire vægge, kan I tage tæppet med jer rundt. Øv jer i mange forskellige miljøer, og før du ved af det kan din hund lægge sig til ro på sit tæppe, uanset hvor I befinder jer og når i får gæster i hjemmet.