!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Hundesenge

Vores hunde er allesamen meget forskellige. Derfor har vi også et stort udvalg af forskellige hundesenge her hos TheDogHouse – så du kan finde noget som netod din hund ville elske slappe af i.

Filtrer
Filtrer efter

1 vare

pr. side

Find den bedste hundeseng her

Vi går meget op i at kunne tilbyde din hund og dig et spændende udvalg af forskellige hundesenge, hundesofaer, puder, og madrasser, så der er noget for enhver smag.Her finder du både klassiske og stilrene hundesenge og kurve, som passer godt ind i hjemmet og som samtidig tilbyder din hund god komfort og hygge.

Disse senge er alle med sider, så hunden har noget at hvile hovedet på, så den kan føle sig tryg og beskyttet, når den slapper af. Alle vores hundesenge har en kraftig fyldmængde, som sikrer god formstabilitet og behagelig liggekomfort for din hund.

Hvilken hundeseng skal jeg vælge?

Om vi skal finde en seng til vores voksne hund eller hundehvalp, er der ikke et entydigt svar på, præcis hvilken hundeseng der er den bedste at vælge. Nogle hunde elsker senge med en høj kant, mens andre hellere vil ligge på en flad madras.

En god måde at finde den perfekte hundeseng er at studere din hund lidt, når den sover. Finder hunden altid noget at lægge hovedet på? Så kan det være, du skal vælge en hundeseng med kanter – og elsker hunden at flyde ud, så kan det være en stor hundemadras lige er sagen.

Hvis du er i tvivl om, hvilken hundeseng du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os – så hjælper og vejleder vi dig gerne.

Derfor kan det tage tid at vænne sig til sin nye hundeseng

Selv hvis du har fundet den absolut bedste hundeseng, så er det ikke sikkert, at din hund hopper op og lægger sig til rette med det samme.

Det betyder dog ikke, at du har købt den forkerte seng – for nogle hunde kan det nemlig godt tage en smule tid, før de tager hundesengen i brug. Der kan både være nye dufte eller en anderledes tekstur, som din hund lige skal se an først.