Hundesenge

Hos TheDogHouse går vi meget op i at kunne tilbyde din hund og dig et spændende udvalg af forskellige hundesenge, hundesofaer, puder og madrasser, så der er noget for enhver smag.

Varer 1-60 af 93

Side
pr. side

Gå på opdagelse i vores store sortiment af hundesenge og tæpper

Hos TheDogHouse går vi meget op i at kunne tilbyde din hund og dig et spændende udvalg af forskellige hundesenge, hundesofaer, puder og madrasser, så der er noget for enhver smag.

Tag et kig på vores klassiske og stilrene hundesenge og kurve, som vil passe godt ind i hjemmet, samtidig med at tilbyde din hund både komfort og hygge. Disse senge er alle med sider så hunden har noget at hvile hovedet på og så den kan føle sig tryg og omsluttet når den hviler. Alle sengene har en kraftig fyldmængde som sikrer god formstabilitet og behagelig liggekomfort for din hund.

Du kan også finde hyggelige og bløde hundehuler som er særligt egnet til de små hunderacer. Nogle små hunde finder stor tryghed i at kunne putte sig i en hule med tag over. Huler skaber også et ekstra roligt og trygt miljø for nervøse hunde. 

Hundepuder og Madrasser

Er din hund mere til en seng uden sider, så har vi også et væld af hundepuder og hundemadrasser i lækre designs. Disse puder er både praktiske og nemme at flytte med, så du kan bruge dem flere steder i huset, bilen og på tur. 

Ortopædiske Hundesenge 

Se desuden vores udvalg af ortopædiske hundesofaer, hundesenge, puder og madrasser med memory foam som er særligt gode til store hunde samt ældre hunde. Disse liggepladser med viskoelastiske skum tilpasser sig kropsformen og temperaturen på hunden og vender altid tilbage til dens oprindelige form (memory-effekt). Dermed aflastes rygsøjlen og tryk på leddene forhindres. Dette er særligt vigtigt ved hunde af store racer eller senior hunde hvor man ønsker at skåne deres led mest muligt. 

Hundetæpper og vetbed

Udover hundesenge har vi også mange bløde og hyggelige hundetæpper som passer perfekt alle steder i hjemmet, på sofaen, i bilen, i buret eller når man er på tur.

Vetbeds er antibakterielle og hygiejniske tæpper, giftfrie og ikke-irriterende tæpper. Tæpperne er ideelle til hvalpe og hvalpekassen, hvor hygiejne, komfort og sikkerhed er vigtigt. Tæppet transporterer fugt og væske væk fra hunden såsom urin i hvalpekassen. Beroliger og holder hvalpe og ældre hunde varme