!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Hundepuder og Madrasser

Alle hunde har brug for at lægge sig godt til rette indimellem. Det hjælper din hund med at føle sig tryg og med at finde ro, når den skal sove. Her hos os finder du et stort udvalg af hundepuder i mange forskellige størrelser og farver.

Filtrer
Filtrer efter

1 vare

pr. side

En blød soveplads til din hund

Om din hund foretrækker en hundekurv, en pude eller et blødt tæppe på gulvet er ikke så afgørende. Det vigtigste er nemlig, at din hund har et dejligt sted, hvor den rigtigt kan føle sig hjemme og kan falde til ro. 

Det giver både din hund det perfekte sted at tage en lur, men giver også din hund følelsen af, at den har sit eget sted, hvor den ikke bliver forstyrret.

Stort udvalg af billige hundepuder

Vores største mission er, at gøre det endnu bedre at være hund i Danmark. Derfor gør vi os også umage med at have et stort udvalg af hundepuder som alle har råd til at give sin bedste, firbenede ven. 

Nogle af vores puder til hund har vi ikke på lager her i vores butik. Det betyder at det vil tage lidt længere tid for os at levere til dig. Det vil altid fremgå på produktet, om det er en skaffevare.

Ortopædiske hundepuder til din bedste ven

Hvis din hund er plaget af smerter eller dårlige led, kan det være en god idé at vælge en hundeseng, der giver din hund den, den rette støtte. 

En hundepude med memory skum er fremstillet med din hunds helbred i tankerne. Den aflaster nemlig både din hunds muskler, led og hjælper også med at lindre smerte og ubehag.  

Hvis du har spørgsmål til, hvilken hundepude, der er den bedste til din hund – så kontakt os endelig på [email protected], eller ring på tlf: 35 10 65 60. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste seng til netop din hund.