Donut Hundesenge

Den bløde, runde donut hundeseng er populær blandt mange hunde. Og det er bestemt ikke uden grund. For den er nemlig perfekt at tage en god lang lur i, eller gnave i sit bedste tyggeben.

14 varer

pr. side

Hvilken hundekurv skal jeg vælge?

Der er mange ting du skal forholde sig til, når du skal finde den bedste hundeseng til din hund.

Det vigtigste er, at du finder en der passer godt til din hunds størrelse. Er sengen for lille, er den ikke rar for din hund at ligge i. Er den omvendt for stor, giver den ikke den samme tryghed som en hundeseng i den rette størrelse. 

Vi har et stort udvalg af donut hundesenge i mange forskellige størrelser og designs her hos os.

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse der er bedst til netop din hund, så er du altid velkommen til at kontakte os på: [email protected]. Du kan også tage din hund med på tur her i vores hundebutik i Viby, og så kan vi sammen finde en lækker seng til din hund.

Perfekt til små hunde og hvalpe

En donut hundeseng er særligt god til mindre hunderacer og hundehvalpe, da den runde og bløde form gør, at den er behagelig at ligge i. Hundesenge kan hurtigt blive store, hvis du har en lille hund – og det er ikke alle hunde der bryder sig om at ligge i en seng der er for stor.

Alle hunde er selvfølgelig forskellige, og hvad der er et hit hos en hund – er ikke nødvendigvis et hit netop din hund. Men generelt er små hunde glade for en blød og varm seng hvor den rigtig kan krølle sig sammen, når den skal sove og slappe af.

Skaber trygge rammer for din hund

En donut hundeseng kan, for nogle hunde, være lige netop det der skal til, for at der endelig kan komme ro på. Det kan være at din hund er en smule utryg når den eksempelvis skal være alene hjemme, eller når I har gæster. 

Den runde form giver din hund en fornemmelse af tryghed og du kan også vælge at bruge en naturlig og beroligende spray i sengen, hvis du gerne vil give din hund lidt ekstra hjælp, til at falde til ro.