!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Hundesenge & Tæpper

Hos TheDogHouse synes vi også at din hund skal sove trygt og godt. Derfor har vi udvalgt nogle af de lækreste hundesenge, hundepuder og hundemadrasser på markedet til dig og din bedste ven.

4 varer

pr. side

Hvilken hundeseng er den bedste til min hund?

De fleste hunde elsker at putte sig i deres seng, og den bliver ofte også deres lille tryghedszone hvor de slapper helt af. Derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af hundesenge – da hunde jo kommer i mange forskellige størrelser. 

Når du skal vælge den bedste seng til netop din hund, er det altid en god idé at kigge på hvordan din hund normalt ligger når det slapper af. Nogle hunde elsker at krølle sig sammen og vil nok elske en blød donut hundeseng. Hvorimod andre hunde nyder at strække sig helt ud, og vil måske derfor helst have en hundepude uden kanter. 

Uanset hvad din hund foretrækker så hjælper vi i hvert gerne med at finde en hundeseng som din hund vil elske at tage en god, lang lur i.

Vi bestiller gerne din drømme hundeseng hjem til dig

Selvom vi altid prøver at have det samme i vores hundebutik i Aarhus, som vi har her i webshoppen, er det desværre ikke altid det kan lade sig gøre. Så for at vi kan tilbyde dig et meget større udvalg af senge til hunde og hvalpe, har vi valgt at have en del produkter listet som skaffevare. 

Når der står skaffevare ved et af vores produkter her i shoppen, betyder det at vi ikke har den på lager her hos os – men at vi til gengæld godt kan bestille den hjem til dig. Det betyder at der er en smule længere leveringstid end normalt, og at du som regel har din bestilling i løbet af 1-3 uger.

Du er altid velkommen til at skrive til os på [email protected] hvis du har spørgsmål til leveringstiden på din hundepude eller seng.

Tæpper og vetbeds

Vi har sjældent mødt en hund der ikke elsker at ligge dejlig blødt. Og hvad enten du skal have et lækkert hundetæppe til sofaen, hundeburet eller måske oven på hundepuden – så har vi et stort udvalg til hver en smag. 

Her finder du naturligvis også de populære vetbeds, der er optimale når den eksempelvis står på renlighedstræning.

God kundeservice og personlig betjening

Uanset om du kommer ned i vores hyggelige hundebutik i Viby J, eller handler her på vores webshop – så stiler vi altid efter, at du både får en god oplevelse og det du mangler til din hund. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller behov for råd og vejledning – vi hjælper altid gerne.