!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Step-in seler

Step-in seler er den perfekte hundesele til hunde, som ikke bryder sig om at få en sele over hovedet, og de er også gode til små hunderacer som chihuahua, havaneser og lhasa apso.

Varer 1-60 af 62

Side
pr. side

Hvad er en step-in sele? 

En step-in sele er en populær hundesele, der har to huller til forbenene og lukkes ofte på ryggen med velcro og spænde. De step-in seler, du finder her hos os, er alle valgt ud fra, at de skal sidde lige så ergonomisk korrekt på din hund som en Y-sele og give den bedst mulige bevægelsesfrihed.

Er du i tvivl om, hvilken step-in sele du skal vælge til netop din hund? Så er du velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller ringe på tlf: 35 10 65 60 – så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige.

En holder hundesele, der ikke skal over hovedet 

En af de største fordele ved step-in selen er, at den ikke skal trækkes over hovedet på hunden. Nogle hunde kan være utrygge ved at få trukket en sele over hovedet, og her kan en step-in sele være den helt perfekte løsning.

Sådan lærer du din hund at få step-in sele på:

  • Læg selen helt fladt på jorden foran hunden.

  • Lok hunden hen til selen og beløn med godbidder eller ros.

  • Så snart hunden sætter et ben i et af hullerne, så beløn, beløn, beløn.

  • Gentag et par gange, indtil hunden automatisk går hen i selen.

  • Når begge forben er placeret i de to huller, så løft selen og luk den på ryggen.

  • Det kan godt tage lidt tid, før rutinen er helt på plads, men med godbidder, gentagelser og tålmodighed kommer I langt.

En god sele til små hunde og hundehvalpe 

At finde en hundesele, som en lille hund eller hundehvalp rent faktisk kan passe, er ikke altid lige let. Her hos TheDogHouse kan du finde en step-in sele til selv den mindste hund, så du slipper for at bruge hundens halsbånd eller at bruge en sele, der ikke sidder ordentligt.