!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Red Dingo Seler

Red Dingo har specialiseret sig i at lave seler til hunde af høj kvalitet. Red Dingo seler er kendt for deres holdbarhed, funktionalitet og stilfulde design, der passer til både store og små hunde.

Filtrer

38 varer

pr. side

Praktiske og komfortable seler

En hundesele fra Red Dingo er som regel et godt valg. Her hos os har vi to forskellige varianter. Den almindelige h-sele egner sig særlig godt til små hunde og hvalpe, der vokser, da den kan justeres i størrelsen hele 3 steder. 

Skal det derimod være ekstra komfortabelt, er en polstret sele ofte et godt valg. Her er et blødt fleece materiale på indersiden af selen, så de er behagelige for hunden at have på.

Uanset hvilken du vælger, kan du vide dig sikker på, at selerne er designet med henblik på at give din hund en god støtte på gåturen. De fordeler trykket jævnt over brystet, hvilket gør det mere behageligt for hunden at trække i linen og giver samtidig mulighed for bedre kontrol over hunden.

Hvordan giver man hunden en sele på?

Det er forskelligt hvordan man giver hunden sele på, alt efter hvilken type sele du har. Red Dingo seler er h-seler, hvilket betyder at de skal føres over hundens hoved og lukkes på ryggen. 

For nogle hunde kræver det en smule tilvænning at blive tryg ved at få en sele over hovedet. Det betyder ikke at du har købt en forkert sele til din hund. Med lidt godbidder og god tålmodighed kan de fleste hunde blive vænnet til det. Skal selen ikke over hovedet på hunden, anbefaler vi i stedet en step-in sele.

Find den perfekte hundesele hos TheDogHouse

Hos TheDogHouse har vi et stort udvalg af seler til din hund – ikke mindst af dem fra Red Dingo! Vi har seler i forskellige farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag og behov. 

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde den helt rigtige sele til din hund eller hundehvalp. Kontakt os på tlf: 35 10 65 60 – inden for butikkens normale åbningstid, så finder vi sammen det du står og mangler til din hund.