!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Hundesele

Hos TheDogHouse har vi et stort udvalg af smarte og funktionelle hundeseler. Vi lægger stor vægt på at selerne tilbyder en god ergonomisk pasform på hunden, store som små.                                        

Varer 1-60 af 122

Side
pr. side

Derfor anbefaler vi sele til din hund

Uanset hvilken hund du har, anbefaler vi her hos TheDogHouse som regel en sele frem for halsbånd. De seler du finder her hos os er nemlig særlig udvalgt, da de sikrer god ergonomi og støtte på din hund. 

En sele lægger nemlig presset på din hunds overkrop som er bedre udrustet til at tage imod stødet fra hundesnoren hvis din hund kommer til at trække, eller blive ivrig. Det er langt mere sikkert for både din hund og dog på den lange bane. 

Derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af seler til hunde, da vi gerne vil sikre os at også din hund kan få en behagelig gåtur – uanset hvilken størrelse din hund har.

Den bedste sele til små hunde

Til små hunde og hundehvalpe anbefaler vi altid at gå tur med en hundesele. Det skyldes at en lille hunds hals er ekstra følsom overfor slid og skader ved halsen, hvis man vælger at gå tur med et halsbånd. 

Små hunde og hundehvalpe plejer at passe rigtig godt i vores Curli seler. De giver den rigtige støtte og kan fås i så små størrelser, at selv de mindste hunde kan komme med ud at gå tur.

Den bedste sele til store hunde

Hvis du har en stor hund eller mellemstor hund, kender du nok til udfordringen med at finde en sele der både er ekstra holdbar og som sidder ordentlig på din hund. Den problematik har vi altid for øje når vi vælger de seler vi har her i butikken. 

Som regel plejer vores Ruffwear seler og hundeseler fra Hurtta at være et gode bud til store hunde. Vi har også et særligt udvalg af anti-træk seler som kan være en god hjælp, hvis din hund stadig skal lære at gå pænt i snor. Fælles for dem alle er dog, at det ergonomiske er i top og at din hund derfor har optimal bevægelsesfrihed.