Rebliner

Rebliner er for mange en foretrukken hundesnor at bruge til gåturen. Vi har et stort udvalg af bløde hundesnore i reb som passer til alt fra de helt små hunde og hvalpe, til de helt store. 

18 varer

pr. side

Behagelige rebliner til gåturen året rundt

En god rebline til din hund er komfortabel for både din hund og dig. Det runde reb er blødt at have i hånden – selv efter mange timers gåtur. 

Hundesnore i reb er et godt alternativ til andre typer snore, da de ofte er fremstillet i en holdbar kvalitet. Så skal I meget på stranden, eller være ude i al slags vejr, kan du roligt vælge en rebline. De kræver som regel mindre vedligeholdelse for at kunne holde længe.

Sådan vælger du en hundeline i den rette størrelse

Når du skal finde den perfekte hundeline til din hund, er der overordnet set to ting, du skal forholde dig til: Din hunds størrelse og hvad snoren skal bruges til. 

Til en lille hund kan det være en god idé at finde en snor, der ikke vejer for meget, og som har en tilsvarende lille karabinhage. Skal du derimod finde en snor til en stor hund, skal snoren ofte være tilstrækkelig holdbar, så den kan holde til lidt af hvert. 

Uanset om du går tur med en rebline, flexline eller en hundesnor i læder, er det altid godt, at give snoren den rette pleje, så den kan holde til gode gåture i mange år frem i tiden.

Alt du skal bruge til at gå en tur med din hund

TheDogHouse er din one-stop-shop til det gode hundeliv. Vi har et stort udvalg af hundesnore, seler, træningsudstyr og meget mere af alt det, du skal bruge for at give din hund det bedste liv.

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning og inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 35 10 65 60 inden for butikkens normale åbningstid. Du er også velkommen til at besøge os i vores hyggelige hundebutik, der ligger 5 minutter fra Aarhus. Vi står altid klar med godbidder hunden og rådgivning til ejer.