Hundeliner

Uanset om vi lufter vores hund med hundehalsbånd eller hundesele, så kommer vi ikke udenom at bruge hundeliner. Her hos os finder du et stort udvalg af hundesnore i forskellige størrelser og prisklasser.

Varer 1-60 af 132

Side
pr. side

Hvilken hundesnor skal jeg vælge?

Én ting du altid kan vide dig sikker på, når du skal finde den bedste line til hund er, at der er rigtig mange forskellige at vælge imellem. Så hvordan finder du netop den der er fungerer bedst for dig og din hund? 

Når du vælger hundesnor er det nemlig ikke kun længden af hundesnoren der er vigtig. Hvis du har en meget lille, eller meget stor hund er det nemlig også en god idé at tjekke hvor stor en karabinhage hundelinen har og hvad den kan holde til.

Vi har over 9 års erfaring med at forhandle bedste produkter til hunde i alle aldre og størrelser – og vi kender vores produkter rigtig godt. Så hvis du er i tvivl om hvilken hundesnor du bør vælge, så spørg os endelig til råds.

Værd at vide om flexi line

Flexi liner, rulleline eller justerbar line? Ja – den mest populære hundesnor har selvfølgelig mange forskellige navne. Dog har de allesammen den samme funktion.

Det smarte ved denne hundesnor er nemlig at den giver din hund godt med bevægelsesfrihed. Den er både god når I går en tur i skoven eller på stranden – og er et fremragende alternativ hvis din hund ikke kan gå uden snor. 

Skal du derimod gå inde i byen eller i et trafikeret område er en almindelig hundesnor som regel en bedre løsning.

Stort udvalg af liner og snore til hunde i vores hundeshop

Hvad enten du skal bruge en flot dressurline til udstilling, retriever liner til jagt eller blot en ordentlig hundesnor til gåturen – så kan du vide dig sikker på, at du finder et bredt udvalg lige her. 

Hvis du bor i Aarhus eller omegn er du og din hund også meget velkommen i vores fysiske butik i Viby J. Vi yder altid en god og personlig kundeservice – og står selvfølgelig klar med godbidder og klap til din bedste, firbenede ven.