Slidstærkt Legetøj

Hvis man har en hund med et godt kæbeparti, kan det være lidt af en udfordring at finde noget legetøj, som kan holde til en lille smule mere end sædvanligt. Men hunde, der elsker at tygge, skal selvfølgelig også have sjovt legetøj som både aktiverer, stimulerer og modarbejder kedsomhed.

44 varer

pr. side

Hvor stærkt skal hundelegetøj være?

Der findes ikke nogen gylden hovedregel om, hvor stærkt hundelegetøj bør være. I bund og grund kommer det alt sammen an på hvad legetøjet skal bruges til, hvor stærk din hund er og hvor god den er til at bide ting i stykker.

Legetøj fra Tug-e-nuff er noget af det mest holdbare legetøj, vi har her i butikken, men uanset hvor holdbart hundelegetøj er, er der intet legetøj der kan holde for evigt.

Hvorfor bider min hund i ting?

Der kan være mange årsager til, at din hund godt kan lide at bide i ting. Det er ikke ensbetydende med, at der er noget galt. Det er nemlig en helt naturlig adfærd hos hunde at bide og gnave i ting. Hunde er fra naturens side knogleknusere, så et legetøj kan hurtigt blive en sjov bideudfordring for din hund. 

Hvis din hund har en tendens til at bide meget i ting, som du ikke er helt enig i, er velegnet hundelegetøj, kan det nogle gange være et tegn på at din hund keder sig. Her er hundelegetøj ikke nødvendigvis den bedste løsning, da det sjældent er lavet til at skulle bides i – her kan det være en god idé med et hjortegevir eller stort kødben, som din hund kan få lov til at gnave i, i stedet.