Plyslegetøj uden lyd

Plyslegetøj er blødt, hyggeligt og sjovt at lege med. Her finder du et bredt udvalg af plyslegetøj helt uden lyd – men som stadig er ligeså sjovt!

Filtrer
Filtrer efter

5 varer

pr. side

Bamser til hunde i alle størrelser og aldre

Uanset om du eller din hund er til bamser med eller uden lyd, fortjener alle hunde selvfølgelig en god bamse. Derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af bamser i mange forskellige størrelser, så der er noget godt til netop din hund, uanset hvilken størrelse eller race du har.

Sjovt legetøj til hunde uden lyd

Hundelegetøj er godt til mange ting. Du kan bruge det til hundetræning, og en blød bamse kan også give din hund eller hvalp en lille smule mere tryghed i sin hundekurv- eller bur. Og selvom mange hunde synes, at det er ekstra sjovt at lege med legetøj, der piver, er det ikke altid, at vi hundeejere er helt enige. En sjov bamse uden piv er dog den perfekte løsning på netop det problem.

Legetøj til hunde og hvalpe hos TheDogHouse.dk

TheDogHouse er din ultimative destination, når det kommer til legetøj til hunde. Vi er dedikerede til at tilbyde et bredt udvalg af hundelegetøj i høj kvalitet til alle Danmarks mange hunde.

Du kan både gå på opdagelse her på vores webshop eller tage hunden med ned i vores hundebutik i Aarhus.