Legetøj til godbidder og foder

Legetøj, der kan fyldes med godbidder og hundefoder, kan være en sjov måde at få din hund til at bruge hjernen og næsen på. Her finder du et stort udvalg af aktivitetslegetøj til hunde i alle aldre og størrelser.

Varer 1-60 af 94

Side
pr. side

Hvordan stimulerer jeg min hund?

Det kan være svært at se, når Fido ligger og slænger sig i sin hundeseng, men vores hunde er i sin tid blevet avlet til at arbejde for deres føde. Derfor er der ikke meget at sige til, hvis en almindelig skål med hundefoder, som bare bliver sat frem to gange om dagen, kan virke en smule kedeligt for nogle hunde.

Aktivitetslegetøj er en sjov måde at give din hund en opgave, den skal løse for at få sin mad – og netop hjælper med at aktivere og stimulerer din hunds hjerne. Mental aktivering er en glimrende måde at gøre din hund træt på den gode måde og hjælper med at reducere kedsomhed og træls adfærd.

Hvad er det bedste aktivitetslegetøj til hunde?

Når du skal finde netop det aktivitetslegetøj, som netop din hund synes er sjovt, kan det selvfølgelig godt kræve en smule eksperimentering, før du finder det helt rigtige. Alligevel er der et par generelle råd, du med fordel kan følge, når du er på udkig efter en sjov måde at aktivere din hund på under spisetid.

  • Sværhedsgraden: Legetøjet skal hverken være en for nem eller for svær en udfordring – begge dele kan nemlig føre til, at hunden enten giver op på forhånd, eller slet ikke bliver stimuleret. Til hundehvalpe eller hunde, der først skal til at lære at bruge aktivitetslegetøj, er simpelt legetøj som en Kong eller Lickimat et godt sted at starte, da det er en aktivitet, de fleste hunde kan være med på.

  • Størrelsen: Når du kigger på legetøj til din hund, så kig gerne efter, om størrelsen passer til den størrelse, din hund har. Det skal helst hverken være for stort eller for småt.

Find aktivitetslegetøj til hunde hos TheDogHouse

Her hos TheDogHouse er vores mission ganske simpel. Vi vil gerne gøre det nemt at finde kvalitetsprodukter til din hund, som vel at mærke ikke tømmer pengepungen på samme tid. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til at give sin hund et godt liv, og derfor finder du et stort sortiment af produkter til din hund i alle prisklasser.

Hvis du har brug for råd eller hjælp til at vælge det helt rigtige til netop din hund, så kontakt os endelig på enten mail: [email protected] eller tlf: 35 10 65 60 – så svarer vi dig så hurtigt og så udførligt som muligt.