!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Fyld til slikkemåtter

Slikkemåtter kan være en fantastisk måde at aktivere din hund på. Når hunden slikker for at få foderet fri, hjælper det både med at stimulere og afstresse din hund. Det kan derfor være et godt valg, når hunden eksempelvis er i bad eller skal have klippet negle.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hvad kan jeg fylde en slikkemåtte med?

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan fylde i en slikkemåtte. En god og velsmagende vådfoder er ofte en god base – og skal det være endnu mere lækkert, kan du nemt smøre eksempelvis tubidog ovenpå. Det vigtigste er, at du finder noget, som din hund er helt vild med, for at slikkemåtten kommer til sin ret.

Bonus tip: Når det eneste, der er tilbage i godbidstasken, er små krummer, så smid dem ikke ud! Drys dem ovenpå en fyldt slikkemåtte som et ekstra lille krydderi.

Et måltid, der giver ro på hvalpen

Der er godt med krudt i sådan en hundehvalp – og at finde en aktivitet, der kan køre dem træt, kan nogle gange være lidt af en udfordring. En slikkemåtte med lækkert fyld er en god og begyndervenlig aktivitet, der kan holde din hvalp beskæftiget i et lille stykke tid.

Til at starte med kan det være en god idé at gøre det en smule nemt for din hvalp at få fat i maden på slikkemåtten, så den ikke mister interessen. Men så snart den har styr på det, kan du sagtens øge sværhedsgraden ved at fryse den fyldte slikkemåtte ned.

Perfekt aktivering til hunde med flade næser

For hunde som Fransk Bulldog og Mops kan det nogle gange være svært at nå bunden af en fyldt kong eller lignende – da deres flade næser kan gøre det svært at få al maden ud.

Heldigvis kan man sagtens forkæle sin hund med en sjov foderaktivitet alligevel. En slikkemåtte ligger fladt på gulvet, hvilket gør det nemmere for en hund med flad næse at komme til.