Hundelegetøj

Det skal ikke kun være sjovt at have hund – det skal også være sjovt at være hund. Derfor har vi selvfølgelig et stort udvalg af alt det bedste legetøj til hunde og hvalpe. Du finder alt fra bamser med og uden piv til avanceret aktivitetslegetøj lige her.

Varer 1-60 af 349

Side
pr. side

Den bedste bamse til hunde og hvalpe

Det er ikke overraskende at bamser er noget af det mest populære legetøj til hunde i alle aldre og størrelser. For uanset om det er med lyd eller uden, så er det legetøj som de fleste hunde elsker. De er nemlig både nemme at bære på og kan også skabe ekstra tryghed for usikre hunde. 

Når du er på udkig efter en sjov bamse til din hund anbefaler vi altid at du overvejer følgende: Hvor stor skal hundebamsen være og skal den være med eller uden lyd.

Legetøj til hundetræning

Uanset om du træner jagt, agility eller bare gode manerer på gåturen, så kan legetøj være en rigtig god måde at motivere din hund på og gøre hundetræningen til en sjov leg. Det er ikke alle hunde der altid bliver motiveret af lækre godbidder – og her kan sjovt hundelegetøj gøre en stor forskel.

Hvis du gerne vil træne din hund med legetøj, anbefaler vi dog at du kun har legetøjet fremme når I rent faktisk træner. Hvis din hund har adgang til det hele tiden, risikerer du nemlig at det mister værdi for din hund – så den ikke længere vil arbejde for legetøjet.

Undgå kedsomhed med aktivitetslegetøj

Vi kender det vist allesammen – lige pludselig har ens hund forelsket sig i noget den absolut ikke må tygge i. Det er træls når det går ud over alt fra sko til møbler og dørkarme. Ofte er destruktiv adfærd et udtryk for at din hund keder sig og er understimuleret.

Det bedste du kan gøre er derfor at give din hund noget sjovt at give sig til – og det er aktivitetslegetøj rigtig godt til. Det tvinger din hund til at tænke og arbejde en smule for føden. Det hjælper både med at stimulere din hund og giver overordnet set en glad og tilfreds hund i hjemmet. 

Det er dog vigtigt at du vælger aktivitetslegetøj i den helt rigtige sværhedsgrad. Hvis det er for nemt, bliver din hund ikke stimuleret – og er det omvendt for svært bliver din hund frustreret og giver måske op.