Læderhalsbånd

Læderhalsbånd til hunde er favorit blandt mange, og det forstår vi godt her hos TheDogHouse. Et godt hundehalsbånd i læder er nemlig både et stilfuldt og holdbart valg.

Varer 1-60 af 175

Side
pr. side

Hvorfor vælge et hundehalsbånd i læder? 

Der er mange forskellige halsbånd, du kan vælge til din hund, så hvorfor er læder et godt valg? Et læderhalsbånd er nemlig både et flot og holdbart valg.

Læder er et naturmateriale, hvilket betyder, at det, med den rette pleje, både kan holde i mange år og blot bliver smukkere og blødere med tiden. Et kvalitetshalsbånd i læder er ofte også et blødere og mere komfortabelt halsbånd for din hund at have på.

Hvor stramt skal et læderhalsbånd sidde? 

En god hovedregel er, at du skal kunne have to fingre mellem halsbåndet og hundens hals. På den måde sidder halsbåndet til uden at være for stramt.

For når du skal finde et læderhalsbånd til din hund, er det vigtigt, at det sidder ordentligt. Det skal sidde stramt nok til, at din hund ikke kan slippe ud af det, men det må samtidig ikke sidde for stramt.

Læder bliver også blødere og kan give sig en smule over tid, så det kan også være en god idé at sørge for, at halsbåndet kan spændes ind efter behov.

Sådan plejer du dit hundehalsbånd i læder 

Et læderhundehalsbånd kan holde i rigtig mange år, så længe man passer ordentligt på det. Når det bliver beskidt, er det bedst at tørre snavs af med en blød klud og varmt vand. Undgå at bruge sæbe, da det fjerner den olie i læderet, som er med til at gøre det blødt og smidigt.

Læder har ikke godt af at blive vådt. Det udtørrer læderet, og bliver det alt for tørt, kan det knække. En smule læderfedt ind imellem hjælper dog med at bevare den naturlige elasticitet.