!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Hundehalsbånd

Hvad enten du leder efter et hundehalsbånd i læder, nylon eller noget helt tredje, så har vi et stort udvalg af halsbånd til hunde i alle størrelser. Vi gør os altid umage med at have et bredt udvalg af lækre halsbånd i mange forskellige prisklasser – alle hunde fortjener nemlig et godt halsbånd uanset pris.

Varer 1-60 af 245

Side
pr. side

Hvilket halsbånd er det bedste til min hund?

Når du skal vælge det bedste halsbånd til din hund, er der altid et par ting du med fordel kan tage med i dine overvejelser. Der er eksempelvis stor forskel på om man bruger halsbåndet til at gå tur med eller om det mere blot skal bruges så din hund kan bære et fint hundetegn

Derudover er der også stor forskel fra hund til hund. Har din hund meget pels kan det eksempelvis være en fordel med et rundsyet halsbånd, som ikke slider pelsen for meget – hvorimod en hund med en længere hals bør bære et halsbånd der er godt bredt. 

Er du i tvivl om hvilket halsbånd der er det bedste for netop din hund? Så hold dig endelig ikke tilbage med dine spørgsmål. Vi hjælper og vejleder dig altid gerne. Kontakt os på [email protected] eller tlf: 35 10 65 60 – så hjælper vi dig med at finde det bedste halsbånd til din hund og hundehvalp.

Hvor stort skal et halsbånd til hund være?

Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse når du vælger halsbånd til din hund. Et halsbånd skal nemlig hverken være for småt eller for stort. 

Den generelle hovedregel for hundehalsbånd er, at det skal måle omkredsens af din hunds hals, plus 3-4 centimeter. Du kan også bruge den gode gamle regel om, at der skal være plads til 2 fingre under halsbåndet. Det vigtigste er, at halsbåndet sidder komfortabelt på din hund uden at genere. 

Bruger du halsbåndet til at gå tur bør det være en smule strammere, end hvis du bruger sele. På den måde undgår du at hunden bakker ud af halsbåndet når I er afsted på eventyr.

Derfor skal din hund have et halsbånd

Halsbånd er ikke blot en flot accessorie til din hund. I Danmark er det nemlig lovpligtigt for alle hunde over 4 måneder at bære hundetegn med ejers adresse på. Derfor anbefaler vi altid at du har et hundehalsbånd til din hund, uanset om I bruger hundesele eller ej. 

Din hund behøver dog kun et halsbånd, når I er udenfor hjemmet – så hvis hunden ikke skal bære det indenfor kan et halsbånd med klikspænde være rigtig smart. Det kan du nemlig tage af og på efter behov.

Er halsbånd eller sele bedst til gåturen?

Spørgsmålet om hundehalsbånd eller hundesele er stadig en stor debat i hundeverdenen – og meningerne er ofte både delte og passionerede. I sidste ende handler det om hvad der er bedst for din hund, og det er der ingen der ved bedre end dig. 

Fordelen ved at bruge hundesele er, at det er langt mere skånsomt for din hund, da det mindsker skader og slid på halsen hvis din hund trækker. Omvendt kan man sagtens vælge et halsbånd hvis din hund slet ikke trækker på gåturen. 

Vi anbefaler dog altid at små hunde og hvalpe bruger seler, da nakke og hals er særligt følsomme hos dem. Hvis du har en hund der trækker meget på gåtur er det heller ikke sikkert, at halsbånd er det helt rigtige. Her kan en anti-træk sele være en bedre løsning – i hvert fald mens I stadig træner at gå pænt i snor.