!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Vådforder og kødpølser

Her hos TheDogHouse finder du kun nøje udvalgt vådfoder og kødpølser. Vi går op i, at foderet både er sundt, frit for korn og i en høj kvalitet.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vådfoder til din hund i høj kvalitet

Hvad enten du er helt ny eller en mere rutineret hundeejer, så kender du sikkert godt til udfordringen med at finde et godt kvalitetsfoder til din hund. Der er nemlig rigtig meget foder på markedet, som ikke nødvendigvis er lige så godt for hunde, som det kunne være. 

Faktisk er det netop en af grundene til, at TheDogHouse åbnede tilbage i 2013 – nemlig med en mission om, at gøre det nemmere at finde sundt og næringsholdigt foder og snacks til hunde, som understøtter et godt hundeliv og et godt helbred. 

Det vådfoder og de kødpølser, du finder, går alle ind under kategorien fuldfoder, og det betyder, at du sagtens kan give det som en komplet menu til din hund, uden at skulle supplere med eksempelvis tørkost.

Må hundehvalpe få vådfoder?

Der er meget at holde styr på, når man får en sød hvalp ind i hjemmet, og valg af foder er bestemt én af de ting der kan fylde meget. 

En hundehvalp må godt få vådfoder som sin primære kost – dog anbefaler vi, at du vælger en vådfoder der er fremstillet til hvalpe. Derudover er det vigtigt, at din hvalp får den rette mængde ernæring pr. dag, for at den kan vokse sig sund og stærk. 

Vi står gerne til rådighed hvis du har brug for hjælp og vejledning til at vælge det bedste foder til din hvalp.

Kødpølser er perfekte til både hundetræning og aktivering

Træning og mental aktivering er en stor del af at have hund – uanset alder, race eller størrelse. Når vi udfordrer vores hunde og beder dem om at bruge hovedet, er det med til at give din hund et godt liv. 

Selvom vores hunde ikke nødvendigvis behøver at arbejde for føden længere, synes de fleste hunde faktisk, at det er rigtig sjovt. 

Pølser med højt kødindhold er både perfekte til træningssessioner, da de er spækket med smag og duft, der motiverer din hund til træning. Skal I derimod have ro på derhjemme, så prøv at fylde en kong eller en slikkemåtte i stedet – det er perfekt når I eksempelvis gerne vil se en film, eller som forberedelse til at være alene hjemme