Tørkost

Hvad skal min hund have at spise? Det er et af de helt store spørgsmål, man kan have som hundeejer. Her hos TheDogHouse har vi et håndplukket udvalg af det bedste tørfoder, du kan finde til hunde. Hvis du er i tvivl om, hvilket du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os og få kyndig vejledning.

11 varer

pr. side

Hvad er det bedste tørfoder til hunde?

Et godt hundefoder består først og fremmest af gode råvarer, der giver din hund den rette næring. Det foder, du finder her hos os, er netop valgt med din hunds sundhed for øje. Du finder altså hverken unødvendige tilsætningsstoffer eller fyldprodukter i tørkosten, du kan købe her.

Præcis, hvilket foder som din hund bedst kan lide, kan dog være svært at svare på, da hunde har lige så forskellig smag, som vi selv har. Nogle hunde elsker et specielt foder, hvor andre hunde gerne vil have lidt forandring i ny og næ.

Tørfoder eller vådfoder?

Tørfoder til hunde er det foretrukne valg for mange hundeejere. Det er nemt at opbevare, og vælger man hundefoder i god kvalitet, har man også et sundt og næringsrigt måltid til sin hund.

Vådfoder kan både være et velsmagende supplement til tørkost eller være din hunds fulde diæt. For de fleste bliver det dog ofte til en kombination af begge dele. Og så længe, at både vådfoder og tørkost har den rette sammensætning, får din hund også sunde og nærende måltider hver dag, uanset hvad du vælger.

Næringsrigt tørfoder til alle hunderacer

Uanset hvilken race eller størrelse din hund er, har den brug for en afbalanceret kost for at være sund og glad. Her hos os finder du generelt tørkost i fire forskellige kategorier: 

  • Til hvalpe 
  • Til små hunde
  • Til store hunde 
  • Fedtfattigt tørfoder 
  • Til seniorhunde 
  • Til voksne hunde.

Når du vælger tørfoder, så hold gerne øje med, om der er en afbalanceret blanding af protein, kulhydrater, fedt, vitaminer og mineraler, som sikrer, at din hund får alle de næringsstoffer, den har brug for.

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på telefon: 35 10 65 60, hvis du har spørgsmål til valg af hundefoder.

Hvor meget tørfoder skal min hund have at spise? 

Der er to ting, der typisk er afgørende for, hvor meget din hund skal spise: dens vægt og dens generelle aktivitetsniveau. Under hvert tørfoder finder du en fodervejledning, som kan give dig en idé om, hvor meget din hund skal have at spise i løbet af en dag. Det er dog vigtigt at huske, at det er en vejledning og ikke et faktaark. Nogle hunde skal have mere, og andre skal have mindre.