Hundefoder

Når det kommer til hundefoder er der særligt én ting du kan regne med her. Vi stiller enormt store krav til det foder vi forhandler her hos TheDogHouse for vi mener, at kun det bedste er godt nok. Vi har både tørkost og barf til din hund.

Varer 1-60 af 116

Side
pr. side

Hundefoder i høj kvalitet

Der er særligt en ting der gælder, når du skal finde godt foder til din hund. Det er nemlig kun det absolut bedste der er godt nok. Vi har kun foder her i butikken som vi kan stå 100% inde for – og som både giver din hund et lækkert måltid og et godt liv.

Vi holder blandt andet øje med at det primært består af kødprotein og helst ikke indeholder for mange, unødvendige fyldprodukter som ris og korn. Og der er god grund til at vælge kvalitetsfoder til din hund. For når du sørger for at din hund er velernæret giver du ikke kun din hund et lækkert måltid, du mindsker også risikoen for livsstilssygdomme hos din hund på sigt.

Hvor meget skal min hund have at spise?

Der er mange forskellige faktorer der er med til at afgøre hvor meget din hund skal have at spise hver dag. Det handler både om din hunds vægt og om den eventuelt er kastreret, steriliseret og hvor gammel din hund er. 

Derudover varierer mængden også i forhold til hvilken type foder du vælger at give. Hvad enten du vælger en tørkost i høj kvalitet eller at fodre med Mush, så er det altid vigtigt at du tjekker vejledningen for det specifikke foder du har. På den måde er du sikker på, at du giver den rette mængde foder til din hund eller hvalp.

Personlig og nøjsom rådgivning

Vi ved godt at det hurtigt kan blive uoverskueligt at finde rundt i de mange forskellige mærker. Derfor står vi selvfølgelig også til rådighed med personlig vejledning til netop din hund og dig. 

Hvad enten du skal finde det bedste foder til din nye hvalp, eller har en hund med sensitiv mave, så hjælper vi dig altid gerne med at vælge det bedste hundefoder.