!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Vegetar/veganer godbidder

Godbidder og tyggeben uden kød kan sagtens være en velsmagende snack til din hund. I denne kategori finder du et stort udvalg af godbidder og tyggeben uden kød.

Filtrer

1 vare

pr. side

Grønne godbidder til din hund

Uanset om du kigger efter godbidder med eller uden kød, så kan du vide dig sikker på at vi stiller høje krav til de snacks vil sælger her i butikken. Vi er altid omhyggelige med at skrive det præcise indhold i vores godbidder – så du ved ved præcis hvad du køber.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af vegetar godbidder til hund, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller tlf: 35 10 65 60

Langtidsholdbare tyggeben uden kød

Nogle hunde er bare vaskeægte supertyggere og kan nærmest tygge sig igennem alt.

Hvis du spørger din hund, vil den sikkert altid foretrække et lækkert kødben med masser af kødrester på, men det er ikke nødvendigvis noget din hund skal have hver dag. 

Til den særligt tygge-glade hund er et godt og langtidsholdbart tyggeben som regel et hit. Vi har både lækre tyggeben i træ eller de populære yaki-tyggeben. Det gode ved netop dem er, at de ikke skal tælles med i din hunds daglige kost. Så kan hunden bare tygge løs så tosset den vil.

Kan min hund leve vegansk?

Hunde er carnivore, hvilket betyder at de proteiner der er i kød er en del af hundens almindelige kost. Veganske og vegetariske godbidder kan være et godt supplement til din hunds kost og diet – særligt fordi de ofte har en lav fedtprocent.