Træningsgodbidder

Når du skal have din hund med til træning, er lækre godbidder ofte alfa og omega for en god træningssession. Her finder du et stort udvalg af godbidder der er oplagte til træning både når I er ude at gå tur, og når I er til holdtræning.

33 varer

pr. side

De bedste godbidder til hundetræning

Desværre findes der ikke et endegyldigt svar på hvilken godbid der er den absolut bedste at bruge til hundetræning. Hunde er nemlig ligeså forskellige som os mennesker og derfor kan der være meget stor forskel på, hvad de enkelte hunde synes er lækkert. Men når det så er sagt, så er der som regel gerne nogle ting som de fleste hunde og hvalpe gerne vil arbejde lidt ekstra for.

Træningsgodbidder vi anbefaler til hundetræning

Der er mange forskellige godbidder du kan vælge at tage med når I skal træne. Og her hos os finder du også et særligt stort udvalg af træningsgodbidder til hunde og hundehvalpe. Vi bakker nemlig 100% op om det gode hundeliv og positiv hundetræning – og til det er lækre godbidder et must. 

Nogle godbidder er mere lækre end andre og vi anbefaler også, at du altid har lidt forskelligt på lager. Det gælder især hvis du skal træne indkald, eller andre ting som kræver enormt meget motivation hos din hund. Godbidder med højt kødindhold, som meat jerky, plejer at være et hit hos de fleste hunde.

Godbidder med gode ingredienser

Vi plejer at sige at en god træningsgodbid skal være tre ting. Den skal være blød, så din hund ikke bruger for meget tid på at tygge (og derfor kan miste koncentrationen). Den skal være god for din hund og indeholde gode ingredienser. Og så skal den jo også være så velsmagende at den giver din hund lyst til at arbejde for den. 

Fuldfoder godbidder er ideelle til træning, da de både smager dejligt og motiverer din hund, samtidig med at de blot bliver en del af din hunds daglige kost.