Tørrede Naturlige Snacks

Kategorien med tørrede naturlige snacks er til dig som ønsker at fodre udelukkende med godbidder og tyggeben som er 100% rene godbidder, uden korn, biprodukter, farvestoffer og kunstige tilsætningsstoffer.

Varer 1-60 af 102

Side
pr. side

Sunde og 100% naturlige godbidder 

Vi gør os hver dag umage med at have de bedste produkter til din hund her i butikken. For os handler det ikke kun om at din hund synes at godbidderne smager godt – nej, vi bestræber os også på, at have et stort udvalg af sunde alternativer til hund.

Når du vælger en af vores rene natursnacks, så vælger du også en et produkt med et højt proteinindhold og som ofte består af 100% kød eller fisk. Helt rene produkter til hund er ikke kun en fordel, hvis du gerne vil give din hund en sund kost. 

Det er også en stor fordel for hunde med allergi, da tørrede snacks uden tilsætningsstoffer netop har et minimum af ingredienser.

Det kan du finde i vores naturlige godbidder

Uanset om du køber dine godbidder i vores hundebutik i Aarhus, eller på vores webshop, så er det vigtigt for os at du ved præcis hvad der er i det du køber til din hund. Vi gør altid vores bedste med at skrive hele ingredienslisten ud på hvert enkelt produkt.

Glycerin: Er et almindeligt sødt stof, der ofte anvendes på grund af sine konserveringsegenskaber. Det er et ganske ufarligt for din hund at indtage, og mængden af glycerin i hundesnacks er også meget lille. 

Hvis du støder på en pose godbidder hvor du ikke kan se indholdet – så kontakt os endelig. Både så vi kan oplyse dig om indholdet og gøre informationen mere tydelig.

Vi leverer et stort udvalg af natursnacks til hunde

Vores mission er simpel – vi vil gerne forkæle jeres hunde landet over. Derfor leverer vi selvfølgelig også direkte til dig, her fra vores hundebutik i Viby J. Vi gør os umage med både at have et stort og varieret udvalg af alt fra hest, kanin, kylling, and, okse, lam osv. her i butikken. 

Uanset hvad du bestiller i vores webshop, så pakker vi din ordre så hurtigt vi kan og leverer mellem 1-3 hverdage. Hvis du bor i Aarhus eller omegn kan du også bestille lokal afhentning og spare fragten.