!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Sprøde godbidder

Nogle hunde elsker bare godebidder ekstra meget hvis de også har lidt ekstra knas. Sprøde hundesnacks er nemme at have med i lommen eller godbidstasken når I er på tur og til træning.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Stort udvalg af lækre godbidder med knas

Når du gerne vil forkæle din firbenede ven lidt ekstra, så falder en sprød og lækker godbid ofte i god jord hos din hund. Her hos os finder du et stort udvalg af tørrede godbidder i mange forskellige smagsvarianter.

Godt alternativ til små hunde og hvalpe

Hunde elsker at tygge – det er en helt naturlig adfærd som både stimulerer din hund mentalt og hjælper med at opretholde en god mundhygiejne. Mange tyggeben og tyggesnacks kan dog hurtigt blive lidt for store, for de mindste racer som chihuahua, pekingeser og dansk svensk gårdhund. 


En sprød og tørret tyggestang kan nogle gange være ligeså godt som et kødben for små hunde og hvalpe. Den sprøde tekstur kan nemlig give rigeligt med tyggetid når hundens bid ikke er så stort. Vi anbefaler at du husker at regne tyggesnacken med ind i din hunds daglige kost, så du kan holde dens vægt på et sundt niveau.

Sunde og hårde godbidder

Her hos TheDogHouse er der særligt én ting vi går op i. Nemlig at din hund har det godt. Derfor stiller vi også store krav til hver eneste godbid du finder til hund her. Mange af vores sprøde godbidder og snacks er tørrede naturprodukter uden nogle unødvendige tilsætningsstoffer.


Hvis du har en hund med helt særlige krav til godbidder, så kontakt os endelig og spørg os til råds. Du kan skrive til os på [email protected], eller ringe til os på 35 10 65 60 inden for butikkens åbningstid. Vi hjælper altid gerne med at finde lækre og knasende snacks til din hund.