!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Kornfrie godbidder

Kornfrie og glutenfri godbidder er en særlig populær godbid at give til hunde. De er specielt gode til hunde der er plaget af dårlig mave. Her finder du et stort udvalg af godbidder til hund uden korn.

Filtrer

1 vare

pr. side

Godt til hunde med sensitive maver

Nogle hunde har brug for lidt mere opmærksomhed omkring kosten end andre. Hvis din hund har en sensitiv mave, kan det ofte føre til mange frustrationer både for din hund og dig. Den gode gammeldags hundekiks er ofte fyldt med hvede og korn – og det er sjældent særlig godt for din hunds mave. 

Hvis din hund døjer med dårlig mave plejer vi derfor at anbefale godbidder helt uden korn. Dog vil vi gerne understrege, at det er vigtigt du kontakter din egen dyrlæge hvis du oplever, at din hund har problemer med fordøjelsen i længere tid.

Du kan med fordel også kigge på vores naturlige godbidder og tyggesnacks i 100% kød eller fisk. Disse hundesnacks er nemlig blot tørrede og uden tilsætningsstoffer, så du kan give din hun helt rene snacks.

Lækre og velsmagende godbidder uden korn

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at vi elsker at forkæle vores hunde. Og den forkælelse kommer jo ofte i form af snacks og godbidder. Og hunde der har svært ved at fordøje korn, skal selvfølgelig heller ikke snydes for en belønning af højeste kvalitet.

Vi vælger derfor vores udvalg af kornfrie godbidder med største omhu – det er nemlig din hunds ve og vel der er vores absolutte førsteprioritet. 

Hvis du har spørgsmål til et specifikt produkt, eller er i tvivl om hvilken type godbidder der er de bedste for din hund, så kontakt os endelig.

Du kan skrive til os [email protected], eller ringe på tlf: 35 10 65 60 inden for butikkens åbningstid.

Vi hjælper og vejleder dig gerne efter bedste evne.