!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Kødben og tyggeben

Det er vist ingen overraskelse at hunde elsker et godt kødben eller tyggeben. Derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af netop det. Vi har både til de helt små og og helt store hunde. Her finder du både naturlige tyggesnacks og så har vi også mange forskellige hårdheder du kan vælge i mellem.

Filtrer

1 vare

pr. side

Hvilket tyggeben er bedst til hvalpe?

Nogle gange kan det godt komme bag på en, hvor meget en lille hundehvalp kan tygge når den først rigtigt kommer i gang. En god tyggesnack er perfekt at give din hvalp, når du gerne vil have lidt ro derhjemme, eller hvis du vil lære hvalpen at tygge i kødben frem for eksempelvis dørkarme og sko. 

Når du skal købe et ben at tygge i til din hvalp, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger et i en størrelse der passer til din hvalp. Derudover kan det også være en god idé at vælge et fedtfattigt tyggeben, så du er sikker på din hvalp ikke får for meget fedt i løbet af dagen.

Godt når hvalpen skifter tænder

Når din hvalp skifter tænder kan du opleve at den bider ekstra meget. Hvalpen prøver nemlig at dæmme både smerter og ubehag i tænder og gummer – og det gør den bedst ved at tygge. Det bedste du kan gøre for din hvalp i netop den periode er, at give den rigeligt med ting og snacks som den godt må tygge i.

Bonus tip: En god måde at lindre dine hvalps smerter ved tandskifte, er at lægge et reblegetøj i blød og derefter fryse det ned. Når reblegetøjet er frosset, har din hvalp et dejligt, koldt tyggelegetøj, som afhjælper med smerterne for en stund.

Træn til ro og afslapning med en god tyggesnack

Uanset alder og størrelse, så har det fleste hunde godt af at lære at forholde sig i ro i mange forskellige situationer. Det kan både være når vi har dem med på tur, eller når vi gerne vil hygge i sofaen derhjemme. Alle hunde er forskellige og nogle hunde har måske ekstra svært ved at finde ro og slappe af. 

Hvis din hund har tendens til uro, kan det nogle gange skyldes noget så simpelt som kedsomhed – og her kan et tyggeben ofte være den helt rigtige løsning. Tyggesnacks og kødben er en sjov aktivitet for din hund, som både stimulerer dens naturlige instinkter og forhindrer kedsomhed.