!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Hundeis

Selvom sommeren er kærkommen for de fleste af os, så kan der være dage, hvor det er rigtig hårdt for vores hunde. Selvom de søger skyggen, kan også det være for varmt for dem. Forkæl din hund med en forfriskende og lækker hundeis.

Filtrer

5 varer

pr. side

Lav din egen hundeis

En god sommervarme kan være hård for mange hunde. Og når det bliver alt for varmt, er det en god idé at hjælpe din hund med at blive kølet en smule ned. En god hundeis er perfekt til netop det formål, da isen hjælper din hund med at blive afkølet, samtidig med at den bliver aktiveret og stimuleret.

Hvis det skal være ekstra lækkert, kan du også lave din helt egen is til din hund og forkæle den lidt ekstra. Du kan lave isen i almindelige isterningebakker eller i de søde poteforme fra Smoofl. 

Vi har både en færdig isblanding du kan fryse ned – men du kan også lave dine egne is ved at blande en god kvalitets vådfoder eller pølsesnack med lidt torskerogn og presse det ned i forme eller slikkemåtter – så du har en lækker kølig godbid til din bedste ven.

Godt til både sommer og afslapning

En god hundeis er naturligvis rigtig lækker for din hund om sommeren – men det er også alle tiders aktivitet for din hund resten af året.

Når du giver din hund noget ekstra lækkert, eksempelvis i en frossen Kong, så giver du også din hund en sund aktivitet der smager godt. Det er perfekt til hundehvalpe og unghunde der skal lære at være i ro – men da også den voksne hund som skal forkæles lidt ekstra.