Godbidder lav protein

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige godbidder, både med lavt protein og med meget. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig, at købe netop de hundesnacks som er de bedste for netop din hund.

29 varer

pr. side

Stort udvalg af godbidder til hunde og hvalpe

Vi ved at der kan være stor forskel på hvad hunde og hundehvalpe gerne vil have og må få. Derfor gør vi os også ekstra umage med at have så stort, og så varieret udvalg af lækre belønninger, som overhovedet muligt. 

For os er det nemlig vigtigt, at du kan finde netop det du og din hund står og mangler – og at det er nogle gode produkter. Derfor stiller vi også store krav til det du finder her i butikken og på webshoppen. Vi bestræber os på at skrive hele ingredienslisten på hver enkelt pakke godbidder, så du ved præcis hvad du køber og giver giver din hund.

Vi vejleder dig gerne

Uanset om du tager hunden med ned i vores hundebutik i Viby J, eller handler mest her på webshoppen – så kan du vide dig sikker på, at vi altid gerne hjælper dig med at finde det bedste til netop din hund og vi leverer til hele Danmark.

Har du nogle spørgsmål kan du altid kontakte os på mail: [email protected] eller på tlf: 35 10 65 60. Bor du i Aarhus eller omegn er du også meget velkommen i butikken. Tager du hunden med, står vi selvfølgelig klar med både godbidder – for kun det bedste er godt nok til vores firbenede venner.