Fedtfattige godbidder

Alle hunde fortjener en lækkerbisken en gang imellem – også selvom at de måske er på slankekur eller blot skal vedligeholde vægten. Derfor har vi fundet en masse lækre, fedtfattige godbidder med en fedtprocent på mindre end 10%. Der er alt fra langtidsholdbare tyggeben og vådfoder til at fylde i legetøj, til bløde, kødfyldte træningsgodbidder. 

Varer 1-60 af 110

Side
pr. side

Beløn din hund med god samvittighed

Den bedste måde at skabe et godt liv for din hund er, at belønne den når den gør noget rigtigt. Og hvis man er rigtig effektiv som hundeejer, kan mængden af godbidder hurtigt løbe op hver dag. Har du en hund der er i risiko for overvægt, er det vigtigt at det er de rigtige godbidder du giver din hund. 

Og selvom ældre, steriliserede og kastrerede hunde er i risiko for overvægt, skal de selvfølgelig ikke undvære en lækker fedtfattig godbid. Hvis du gerne vil belønne din hund er det bedste råd, at købe hundesnacks med en lav fedtprocent – som stadig har rigeligt med smag

Bonus tip: En god måde at belønne din hund på, uden at det tager overhånd med godbidderne, er at bruge godbidder der også fungerer som fuldfoder.

Undgå at din hund bliver overvægtig

Hunde er ikke skabt til at være overvægtige. Derfor er det heller ikke overraskende, at der er en lang række helbredsmæssige risici når din hund vejer for meget. Det forringer deres livskvalitet og kan medføre en lang række følgesygdomme hos din hund. 

Her hos TheDogHouse brænder vi naturligvis for det gode hundeliv. Derfor stiller vi også store krav til de fedtfattige godbidder og det hundefoder vi sælger i butikken og på webshoppen. Hvis din hund skal på slankekur, eller du gerne vil forebygge overvægt – så hjælper vi dig gerne med at finde de helt rigtige godbidder til netop din hund. 

En god måde at undgå overvægt på hos din hund er, at variere hundens kost og holde øje med både mængden af hundefoder og godbidder. Den generelle regel er, at hundesnacks max må udgøre 10% af din hunds daglige indtag af mad.