Bløde godbidder

Bløde godbidder er et hit hos mange hunde. De er både perfekte som en hurtig belønning når I er til hundetræning, og er også nemme for særligt ældre hunde at tygge. 

Varer 1-60 af 84

Side
pr. side

Bløde godbidder til enhver hunds smag

En godbid er ikke bare en godbid – og det kan din hund sikkert også skrive under på.

Nogle gange er det både vigtigt, at godbidden har den helt rigtige smag og konsistens. Derfor har vi også et stort udvalg af lækre og velsmagende godbidder, der alle er fremstillet med din hunds generelle sundhed for øje. 

Hvis din hund har specifikke krav til foder og godbidder, er du altid mere end velkommen til at spørge os, hvis der er noget du er i tvivl om.

Hvor mange godbidder må man give om dagen?

Godbidder og snacks er en rigtig god måde at belønne din hund på. Det gælder naturligvis når I træner sammen, men det er også de er også rigtig gode til helt almindelig hverdag. For når vi belønner vores hunde for den adfærd vi godt kan lide, motiverer vi vores hunde til at gentage adfærden mere og mere.

Men hvor mange godbidder må man så give sin hund i løbet af en dag? En god tommelfingerregel er, at godbidder må fylde ca. 10% af din hunds samlede, daglige kost. 

En af vores mest populære træningsgodbidder er bløde kødpølser. Dem kan du nemlig skære ud i en størrelse der passer til netop din hund. De også bruges som fuldfoder, så hvis der falder en ekstra godbid fra hånden, gør det ikke spor.

Perfekte godbidder til træning og gåtur

Bløde godbidder til hund er tit et hit til hundetræning. Her handler det nemlig om at belønne din hund hurtigt og ofte. Det er godbidder, der ikke er alt for hårde, som regel rigtig gode til. Dem skal din hund nemlig ikke tygge på i for lang tid.

Det hjælper med at din hund med at holde både koncentration og motivation til en hel træningssession.