Godbidder & tyggeben

Her hos TheDogHouse finder du et stort udvalg af godbidder og tyggeben til hunde.
Det bedste vi ved er naturlige og sunde hundesnacks, som din hund elsker at få. Hvad enten du leder efter godt tyggeben eller godbidder med single protein, så finder du lige de godbidder du skal bruge her.

Varer 1-60 af 237

Side
pr. side

Er tyggeben godt for hunde?

Alle hunde har, uanset alder, race og størrelse, brug for at blive stimuleret og aktiveret. Det gør både din hund glad og tilfreds – og så hjælper det med at holde træls adfærd på et minimum. En rigtig god måde at aktivere din hund på er ved at give den et godt tyggeben. 

Hunde elsker at tygge – det er nemlig en helt naturlig adfærd for dem. Det er både godt for at holde din hund beskæftiget og hjælper også med at rense tænder og bid.

Tyggeben til hundehvalpe

Der er nok at se til, når man har fået en lille ny hvalp i huset. En rigtig god måde, at få en lille smule ro på derhjemme er ved at give din hundehvalp en lille aktivitet. Her er tyggeben ofte en god hjælp. Det synes hvalpen både er sjovt, og hvis den er ved at skifte tænder kan det også hjælpe med at lindre smerte og ubehag. 


Når du gerne vil forkæle din hundehvalp med et lækkert tyggeben, er det vigtigt at du vælger et i den rigtige størrelse og som ikke er alt for hårdt. Hvis du er i tvivl om hvilket tyggeben din hvalp må få, så spørg os endelig til råds – vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige tyggeben.

Hvad er de bedste godbidder til hundetræning?

Uanset om du skal træne din hund til at gå pænt i snor eller skal gå til hundetræning, kommer du ikke uden om at have nogle gode snacks med til træningen. Godbidder er en essentiel del af positiv hundetræning, men hvilken er den bedste at bruge?


Alle hunde er forskellige og derfor er der heller ikke et entydigt svar på hvad den bedste godbid er til træning. Kort og godt kan man sige at den bedste godbid til hundetræning er den som motiverer netop din hund til at høre efter. Nogle hunde elsker godbidder med hest, andre med okse, det er altid meget forskelligt. Derfor har vi også et stort udvalg af godbidder til hunde. Her finder du mange forskellige smagsvarianter, størrelser og teksturer.

Få leveret dine hundesnacks lige til døren

Det vigtigste for os er at du og din hund får en god oplevelse, når I køber lækre hundesnacks hos os. Derfor sørger vi også for at pakke din bestilling så hurtigt som vi kan. Vi sender godbidder og hundesnacks til hele Danmark. Du har også mulighed for at bestille din ordre til lokal afhentning her i vores butik i Viby J.