Handelsbetingelser


Virksomhedsoplysninger:

TheDogHouse

Skanderborgvej 209

8260 Viby J

Tel: 35 10 65 60

[email protected]

CVR: 34976945

 

Åbningstider:

Mandag - fredag 10-17.30

Lørdag 10-14

Søndag Lukket

 

TheDogHouse Handelsbetingelser:

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående betingelser gældende for TheDogHouse.dk

Betaling

Der kan betales med følgende muligheder på webshoppen:

Betalingskort (debit- og kreditkort):

VISA/Dankort

Visa Electron

Mastercard

VISA

JCB

MobilePay Online

 

Betalinger med kreditkort, beløbet reserveret efter betaling på dit kreditkort.

Betalinger med MobilePay Online bliver trukket fra det betalingskort, du har tilknyttet mobilepay. Hvis vi ikke kan modtage betaling fra det tilknyttede betalingskort, kan du som kunde ikke benytte dig af MobilePay på shoppen. Betaling må kun modtages i danske kroner.

Delbetaling via viabill

Viabill er en online betalingsmetode, som giver dig mulighed for at ”købe nu, og betal senere”. Med Viabill har du mulighed for at dele din betaling op i 10 lige store rater, uden renter og gebyrer. Læse mere om Viabill betalingsmetode via linket her https://viabill.dk/

 

For at kunne benytte ViaBill skal du opfylde følgende kriterier:

Du skal være myndig.

Du skal have en gyldig email-adresse.

Du skal have et gyldigt, verificerbart dansk mobilnummer.

Du skal have dansk adresse (Du må ikke have adressebeskyttelse)

Du skal have et dansk aktiveret betalingskort (Mastercard eller Visa) med dækning til at trække din første betaling ved købet.

Du skal kunne kreditgodkendes i forbindelse med oprettelsen af kontoen.

Når du bruger ViaBill som betalingsmetode, vil din ordre blive sendt, ligesom den normalt ville have gjort, hvis du havde købt med dit betalingskort, Mobilepay eller andet.

Når dit køb er godkendt af ViaBill og af webshoppen, vil vi gå i gang med at behandle og pakke din ordre. Når vi afsender ordren og hæver pengene, vil beløbet blive trukket fra din ViaBill-kredit.

 

Så snart vi sender din ordre afsted fra vores lager, overgår din betalingsaftale til Viabill og de sørger for at trække pengene. Hvis du ønsker at returnere en ordre som er betalt med Viabill, foregår det på samme måde som en ordre bestilt med almindeligt betalingskort. Du returnerer varen til vores fysiske butik og vi krediterer dig pengene tilbage på det kort der er tilknyttet din Viabill konto.

Pengene trækkes først, når din vare er afsendt fra TheDogHouse.dk

 

Priser

Alle priser er inklusiv dansk moms (25%). Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

Udsolgte varer

Der tages forbehold for udsolgte varer og leverandørsvigt. Er en vare udsolgt vil du blive kontaktet ang. ændret leveringstid, alternativ vare el. lign.

Ved farvevalg på legetøj og andre småting, hvor farve ikke er blevet specificeret af kunden, forbeholder vi os retten til at sende varen i den farve vi har på lager.

 

Skaffevarer

Ved varer som står anført som skaffevarer, bedes kunden kontakte os før bestilling og forhøre nærmere om leverings muligheder og tidramme. Ikke alle skaffevarer kan bestilles hjem med kort leveringstid.

Skaffevarer har en ca. leveringstid på 2-3 uger. De fleste skaffevarer kan ikke tages retur.

 

Leveringtid

Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive leveret i løbet af 1-4 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Der kan være længere leveringstid i særligt travle perioder.

Vi bestræber os altid på at få din ordre sendt så hurtigt så muligt og hvis du bestiller inden klokken 11.00 bliver pakken som udgangspunkt afsendt samme dag (forudsat det er en lagervare), og du skulle gerne modtage varen følgende hverdag. Varer bestilt efter klokken 11.00 vil som udgangspunkt blive afsendt den følgende hverdag. Vi sender ikke varer på lørdage og søndage.

Hundetegn sendes separat fra dine andre varer og leveres i løbet af 7-14 hverdage.

 

Pakke Porto

Alle pakker bliver sendt med GLS.

Vi sender alle ordre som pakker. Det gør det lettere for os og for vores kunder at spore dem, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen.

Når du har lagt varer i kurven skal du vælge hvilken fragtmulighed du ønsker.

Hos TheDogHouse leverer vi dine varer i løbet af 1-3 hverdage.

 

Uafhentede pakker

Ikke afhentede pakker, der kommer retur til TheDogHouse, pålægges et gebyr på kr. 79,-. for fragt og administration. Det resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet.

Hvis varen er leveret til en pakkeboks eller pakkeshop, er det dit eget ansvar at afhente pakken indenfor 7 dage da den ellers risikerer at komme retur til os. Henter du ikke pakken inden for fristen, vil pakken blive returneret til os og vi pålægger et gebyr på kr. 79,-. for fragt og administration

 

Fri Fragt

Alle ordre over 499 kr. (ekskl.fragt) leveres fragtfrit i Danmark. Gælder ikke Færøerne og Grønland. Bemærk at alle pakker der bliver sendt med fri fragt bliver sendt med GLS og bliver leveret til pakkeshop efter kundens eget valg.

 

Levering Hundetegn

Leveringstiden på hundetegn er 7-14 hverdage. Hundetegn bliver sendt sepererat fra andre bestite varer, da de bliver sendt direkte fra vores gravør RedDingo. Fordi hundetegn hører under specialfremstillet varer efter gravering, ophører fortryselsesretten. Pengene vil derfor også blive trukket på dit kort, når vi bestiller dit hundetegn.

Da vores hundetegn købes til mange andre formål end som id til hunde, er det dit eget ansvar at hundetegnet lever op til hundeloven. Hundeloven foreskriver: Ejers fulde navn og fulde adresse. Vi læser ikke korrektur på bestilte hundetegn, så husk at kontroller, at du har skrevet rigtigt.

 

Flexlevering o.lign

Har du flexlevering eller tillader du at varerne bliver stillet, når du ikke er hjemme, er dette på købers eget ansvar. TheDogHouse kan ikke holdes ansvarlig, for varer der bliver stjålet eller beskadet. Ønsker du varer stillet, kan du skrive dette under notatfeltet, når du gennemfører bestillingen.

 

Mål på senge, Tøj, Seler og lign.

Mål på hundesenge er udvendige mål på sengene med mindre andet er angivet.

 

Tøj/seler m.m

Ved varer som tøj, seler og lign, vejleder vi meget gerne om, hvilken størrelse din hund formentlig skal bruge, ud fra de mål du tager. Da vi ikke selv har mulighed for at måle hunden, gør vi venligst opmærksom på, at køber selv har ansvaret for den valgte størrelse.

 

Godbidder & Foder

Bemærk venligst at vi ikke tager godbidder eller foder til hund retur. 

Grundet gældende veterinærregler og sundhedshensyn er der ikke returret på produkter, hunden skal indtage samt loppemidler. Dette gælder alt foder og godbidder, gnaveben, naturben, fodertilskud, loppemidler, beroligende piller og lignende.

 

Fortrydelsesret

Hos TheDogHouse har du 30 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra det tidspunkt, du har varen i fysisk besiddelse.

Når du har givet os besked om, at du vil returnere dit køb har du 14 dage til at sende varen retur til os. Ved returnering af en vare beder vi dig udfylde vores returflyer (dette er ikke et returlabel) som er vedlagt ordren, og sende den sammen med den returneret vare.

Hvis du benytter din fortrydelsesret på hele ordren, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig på ordren, dette inkluderer også eventuelle leveringsomkostninger du har betalt på ordren. Vi refunderer dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

Leveringsomkostninger betalt for at få varerne leveret, vil ikke blive tilbagebetalt ved delvis returnering.

 

Varers stand ved returnering

Varen skal returneres i samme stand som ved modtagelsen og med alle originale labels/mærker. Med ”i samme stand” menes, at varen gerne må prøves, men ikke på en måde der forringer varens værdi. Dvs. varen må ikke have mærker efter f.eks. savl, bidemærker eller lugte af røg, kælder mv. og varen skal altid returneres i original emballagen. Manglende originalemballage kan resultere i, at varen ikke kan anses for returneret i samme stand og mængde.

Varen skal fremstå som ny ved tilbageleveringen og kunne sælges videre til en anden kunde. Du må dog pakke den ud, undersøge den og vurdere dens egenskaber, ligesom du må i en butik. Din hund må altså gerne prøve halsbånd, seler, tøj og lign. men ikke ha det på ud på en gå tur.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. TheDogHouse er alene forbeholdt retten til at vurdere varens mulige forringelse.

Bemærk venligst at der ikke er fortrydelsesret på shampoo, hundefoder, godbidder samt graveret hundetegn.

 

Omkostninger ved returnering

Du skal selv betale de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Vi anbefaler, at du sender varen forsikret da TheDogHouse ikke kan blive holdt ansvarlige for pakker der går tabt i posten før de når frem til os. Du er således ansvarlig for varen indtil den kommer retur til os.

Vi returnerer pengene på samme måde, som de er blevet betalt af dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Ved returnering af varer, hvor der er brugt et kreditkort som betalingsmiddel, tilbageføres beløbet på kreditkortet og udbetales dermed ikke kontant.

Tilbagebetaling vil ske senest 3 dage efter modtagelse af returvaren.

 

Fortrydelsesret - dele af et køb

Har du købt flere varer i samme ordre og fortryder du dele af den leveret ordre, kan du vælge at tilbagesende dele af købet. Du vil modtage tilbagebetaling for de returnerede varer. Leveringsomkostninger betalt for at få varerne leveret vil ikke blive tilbagebetalt ved delvis returnering.

Tilbagebetaling vil ske senest 3 dage efter modtagelse af returvaren.

 

Alle retur varer skal sendes til TheDogHouse på nedenstående addresse:

Vi anbefaler at du ikke sender med DAO da de ofte ender i pakkeshops. Vi afhenter ikke i pakkeshops.

TheDogHouse

Skanderborgvej 209

8260 Viby J

Har du spørgsmål til reglerne for bytning, fortrydelse eller reklamation kan du kontakte os på telefon 35 65 60 eller sende en mail på [email protected].

 

Skader

Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer sent fra vores lager, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bytter eller krediterer vi den selvfølgelig uden omkostninger for dig.

 

Bytteret

Har du købt en vare i en forkert størrelse/farve kan du få den byttet til en anden indenfor 14 dage. Ønsker du at få en vare byttet skal den sendes til:

TheDogHouse

Skanderborgvej 209

8260 Viby J

Du udfylder blot den returflyer som er vedlagt ordren og sender den retur sammen med din vare. Lav herefter en ny ordre via hjemmesiden www.thedoghouse.dk, på den vare du ønsker i stedet. Vi sender din nye vare, så snart vi modtager din ordre.

Du skal selv betale de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen samt de nye omkostninger for forsendelse af den nye vare. Vi anbefaler, at du sender varen forsikret da TheDogHouse ikke kan blive holdt ansvarlige for pakker der går tabt i posten før de når frem til os.

Du skal returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Med ”i samme stand” menes, at varen gerne må prøves, men ikke på en måde der forringer varens værdi. Dvs. varen må ikke have mærker efter f.eks. savl, bidemærker eller lugte af røg, kælder mv og varen skal altid returneres i original emballagen. Bemærk venligst at der ikke er bytteret på shampoo, hundefoder, godbidder samt graveret hundetegn og udsalgsvarer.

 

Reklamation

Hos TheDogHouse har du jf. dansk købelov 2 års reklamationsret.

Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger naturligvis at reklamationen er berettiget, og reklamationsretten dækker derfor ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller ringe vedligeholdelse.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles TheDogHouse indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamations sager afholder TheDogHouse returnerings omkostninger i rimeligt omfang.

Den danske købelovs reklamationsret er som følger:

0-6 måneder: fejl der viser sig i denne periode formodes at have været tilstede på købstidspunktet, medmindre sælgeren sandsynliggør at det ikke er tilfældet.

7-24 måneder: Forbrugeren skal bevise, at den fejl eller mangel, der klages over, var til stede på købstidspunktet.

Ved reklamation bedes du kontakte TheDogHouse på info thedoghouse.dk. herefter vil vi kontakte dig med henblik på om du skal returnere varen. Skal varen returneres dækker TheDogHouse de fragtomkostninger, du måtte have.

Reklamationsretten dækker ikke legetøj, som er bidt i stykker, da hunden skal være under opsyn ved brug af legetøj.

 

Persondatapolitik 

Persondatapolitikken gælder for de personoplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler, når du besøger vores webside www.thedoghouse.dk

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Det er til GLS, som har opgaven med at sende din bestilling til dig, samt vores webshopudbyder.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data og vi videregiver persondata til samarbejdspartnere, der assisterer med vores forretningsaktiviteter. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Personoplysningerne registreres hos TheDogHouse.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige hos thedoghouse.dk er Maria Korup Fløjgaard. 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]