Flåtvagt, 100% Giftfri Flåt og Utøjs Bekæmpelse

Ikke på lager
Tilbudspris 79,00 DKK Regulær pris 99,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Flåt Bekæmpelse

Flåtvagt er til dig som ønsker et forebyggende middel mod tæger, flåter og lopper, men som helst går en stor bue uden om kemiske midler.

Flåtvagten sender elektroniske ultralydsignaler ud som virker frastødende på flåter og tæger. Produktet er ganske ufarligt og kan også bruges på drægtige dyr og hvalpe/killinger. 

Flåtvagt er en lille enhed, som man sætter i hundens halsbånd eller sele. Hæng det på halsbåndet med senderen mod dyrets pels (gerne mod brystkassen da det er der de ofte hopper på). Den afgiver ultralyde, som hverken vi mennesker eller vores kæledyr kan høre eller bliver påvirket af. Der er ingen kemiske eller giftige stoffer i enheden.

Hvordan virker Flåtvagt?

En flåt har organer i deres forben, der reagerer på varmeforandring og co2 forandring. Det betyder, at når en tæge eller flåt er sulten sætter den sig afventende med forbenene løftet. Når den så registrerer forandring i varmen eller co2, så sætter den sig fast.

Ultralyden forstyrer organernes evner, så tægen mister fokus, og den angriber derfor ikke, når vores kæledyr passerer. Det samme gælder for lopper (loppernes sanseorgan sidder blot i loppens nakke).

Præcis som ved brug af andre midler eller metoder, kan 100% beskyttelse ikke garanteres.

Hvor lang tid virker Flåtvagt?

Flåtvagt virker i ca. 9-12 måneder fra åbning. Batteriet i flåtvagt kan ikke skiftes. Man kan ikke tænde og slukke flåtvagt. Når den først er tændt, så virker den hele døget i 9-12 måneder.