Farmfood Antler Hjortegevir (Hele), Medium

På lager
Tilbudspris 65,00 DKK Regulær pris 85,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Hjortegevir

Hjorte gevirer er de tyggeben der tilbyder absolut længst tyggetid for din hund. Derudover er de sunde og rige på mineraler og hjælper med at holde din hunds tænder rene, sunde og stærke. Hvis det er første gang din hund får et gevir, anbefaler vi altid at starte med Antler Easy. Hunden når ind til smagen af marv hurtigere og selvom at de er savet i længden er de stadig et super holdbart tyggeben.  

Da gevirerne er så hårde er de bedst egnet til hunde der virkelig kan lide at tygge på hårdere snacks. Hvis du ved at din hund ikke er til hårde ben hvor den skal arbejde længe for at få spist benet, så er gevirer nok ikke lige sagen for den.

 

  • 100% Naturlig Godbid
  • Tandrensende
  • Fedtfattig
  • Lang Tyggetid
  • Mono Protein
  • Tyggeguide 5 ud af 5


Hvert forår mister hjortene deres gevirer, efter parring, som derefter begynder at vokse ud igen. Farm Food gevirerne er derfor samlet på bæredygtig vis i de sydeuropæiske skove og er efter grundig kvalitetskontrol blevet børstet og skåret.

Fordi produktet er et natur produkt er de alle forskellige i farve, vægt, tykkelse og form. De er ultra holdbare og holder længere end andre tygge-produkter og er derfor også bedst egnet til hunde der virkelig kan lide at tygge på hårdere snacks.

Behovet for at tygge er en ganske naturlig og sund adfærd hos hunde i alle aldre og bidrager til at fremme sunde tænder, tandkød og kæbemuskler. 

Naturlige tyggeben såsom huder, nakkesener, akillessener, ører og lign. er både super populære og fantastiske som længerevarende tyggegodbid til din hund. Samtidig er de med til at opretholde en god tandhygiejne og forhindre kedsomhed. Dog gør vi altid vores kunder opmærksomme på at disse tyggeben er bedst velegnet til når ejer er hjemme og kan observere når hunden spiser dem.

Specifikationer
IngredienserIngredienser: 100% Hjortegevir. Analyse: Råprotein: 37%
StørrelseMedium

Størrelsesguide

Bemærk dette kun er en guide og at du altid skal vurdere dit valg af gevir ud fra hvad du synes passer til din hunds størrelse og tyggeevne

 

Størrelse Vægt på Gevir Hunderace Forslag
Small Op til 75g Bomuldshunde, Jack Russel, Cairn Terrier
Medium Mellem 76 - 150g Beagle, Boder Collie
Large Mellem 151 - 225g Labrador, Dalmatiner, Schæfer
XLarge Mellem 226 - 320g Benner Sennen, New Foundlænder
XXLarge Mellem 321g + Grand Danois, Dogue de Bordeaux

 

Observer din hund når den tygger og fjern eventuelle små rester. I tilfælde af at din hund ikke længere er interesseret i sin Antler, kan du lægge geviret i blød natten over i lidt vand eller påsmøre med lidt vådfoder el. lign.