Farmfood Antler Gevirer fra Hjort (Hele)

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 55,00 DKK
 •  Fragt 39 DKK
 •  1-3 dages levering
 •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
 •  Gratis afhentning i butikken

[[start tab]]

INFORMATION

Tyggeben til hunde

Farm Food Antlers er den naturlige ”tandbørste” til hunde, lavet af gevir fra hjorte. 100% rent, bæredygtigt og et ægte produkt af naturen. Ingen tilsætningsstoffer. Gevirer er uimodståelige, sunde og rige på mineraler, for at holde hundens tænder rene, sunde og stærke.

TheDogHouse Bestyrerne Max & Mushi hygger med deres gevirsnack

 

Hvert forår mister hjortene deres gevirer, efter parring, som derefter begynder at vokse ud igen. Farm Food gevirerne er derfor samlet på bæredygtig vis i de sydeuropæiske skove og er efter grundig kvalitetskontrol blevet børstet og skåret.

Fordi produktet er et natur produkt er de alle forskellige i farve, vægt, tykkelse og form. De er ultra holdbare og holder længere end andre tygge-produkter og er derfor også bedst egnet til hunde der virkelig kan lide at tygge på hårdere snacks.

Analyse: Råprotein: 37%, Råfedt: 0,1%, Træstof: 2%, Råaske: 55%, Fugt: 9%, Calcium (Ca): 21%, Fosfor (P): 8%, Natrium (Na): 1,1%, Jern (Fe): 195 mg / kg, Magnesium (Mg): 5240 mg / kg 

Mushi & Max Tygge Meter:

Forkæl din hund

[[end tab]]

[[start tab]]

YDERLIGERE INFORMATION

Hvorfor købe Antlers?

Hunde har et naturligt stærkt behov for at tygge på noget. De gør dette, fordi det er den eneste måde de kan holde deres tænder rene på, på en naturlig måde. I naturen tygger ulve og andre kødædere på hud og knogler af deres bytte. Under tygning frigives endorfiner, der produceres i hjernen, disse endorfiner giver en følelse af ro, og får din hund til at slappe af.

Farm Food Antlers og din hund  Farm Food Antlers  har en dejlig naturlig duft, der appellerer til hunde. Farm Food Antlers er meget hårde og holdbare. At tygge på ben er en dejlig naturlig aktivitet for din hund. Tygning skaber en 'slibende effekt " på din hunds tænder, der bevirker at plak bliver fjernet. Ydersiden af geviret bliver slidt ned, så den lækre marv kommer fri, hvilket er en velsmagende godbid i sig selv!  Farm Food Antlers er også for unge hunde. De er ultra holdbare og holder længere end andre tygge-produkter. Farm Food Antlers er også velegnet til hunde med allergi eller en følsom fordøjelse, og selv for hunde, der er overvægtige, fordi det at tygge på gevirer, kræver en masse energi og nedsætter appetitten. 

Farm Food Antlers Derfor!  En hund, der regelmæssigt tygger Farm Food Antlers, vil få en sund mund med flotte hvide tænder. (Hvis en ældre hund allerede har udviklet calculus (tandsten) på tænderne, skal dette fjernes, før en lignende virkning kan forventes. Ved at bruge Farm Food Antlers har du evnen til at holde din hunds tænder rene og forhindrer derved tandsten. Husk på: "At forebygge er bedre end at helbrede".  Farm Food Antlers er

 • 100% naturlige
 • Bæredygtig og dyrevenlig sæsonbetonet produkt
 • Rig på calcium og andre mineraler
 • Robust og hård, langvarig og splintrer ikke
 • Ingen skadelige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler
 • En attraktiv duft for hunden
 • Allergivenlig
 • Hjælper med at forebygge og bekæmpe tandsten
 • Farm Food Antlers bliver ikke slimet og/eller klæbrig, når de tygges på. Sidstnævnte er især vigtigt for hunde med langt hår eller skæg. 

[[end tab]]

[[start tab]]

STØRRELSESGUIDE 

Farm Food Antlers er et reelt, rent, holdbart, dyre-og miljøvenligt produkt, der er sæsonbetonet og derfor er det ikke altid at alle størrelser kan garanteres tilgængelige.  Vigtigt: Sørg for, at den størrelse, du køber passer til din hunds størrelse og bidkraft. Observer din hund når den tygger og fjern eventuelle små rester. I tilfælde af at din hund ikke længere er interesseret i sin Antler, kan du lægge geviret i blød natten over i lidt vand eller påsmøre med lidt vådfoder el. lign.

Størrelse

Vægt

Guide til valg af korrekt størrelse*

Small Antler

Vejer op til 75g

Bomuldshunde, Jack Russel, Cairn Terrier

Medium Antler

Vejer mellem 76 - 150g

Beagle, Boder Collie

Large Antlers

Vejer mellem 151 - 225g

Labrador, Dalmatiner, Schæfer

X-Large Antlers

Vejer mellem 226 - 320g

Benner Sennen, New Foundlænder

XX-Large Antlers

Vejer mellem 321g og over

Grand Danois, Dogue de Bordeaux


*Bemærk dette kun er en guide og at du altid skal vurdere dit valg af gevir ud fra hvad du synes passer til din hunds størrelse

[[end tab]]

 

 

 

 

Specifikationer
Ingredienser

Indhold: hjortegevir.

Analyse: Råprotein: 37%, Råfedt: 0,1%, Træstof: 2%, Råaske: 55%, Fugt: 9%, Calcium (Ca): 21%, Fosfor (P): 8%, Natrium (Na): 1,1%, Jern (Fe): 195 mg / kg, Magnesium (Mg): 5240 mg / kg 

Størrelsesguide

Bemærk dette kun er en guide og at du altid skal vurdere dit valg af gevir ud fra hvad du synes passer til din hunds størrelse og tyggeevne

 

Størrelse Vægt på Gevir Hunderace Forslag
Small Op til 75g Bomuldshunde, Jack Russel, Cairn Terrier
Medium Mellem 76 - 150g Beagle, Boder Collie
Large Mellem 151 - 225g Labrador, Dalmatiner, Schæfer
XLarge Mellem 226 - 320g Benner Sennen, New Foundlænder
XXLarge Mellem 321g + Grand Danois, Dogue de Bordeaux

 

Observer din hund når den tygger og fjern eventuelle små rester. I tilfælde af at din hund ikke længere er interesseret i sin Antler, kan du lægge geviret i blød natten over i lidt vand eller påsmøre med lidt vådfoder el. lign.