Edgard Cooper Vådfoder, Delicious Game & Duck. 300g

På lager
29,00 DKK

Vådfoder med vildt, and, tranebær, rødbeder og sød kartoffel.

Det lækreste kornfrie vådfoder lavet med velsmagende vildt og and. 

 

 •  Fragt 39 DKK
 •  1-3 dages levering
 •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
 •  Gratis afhentning i butikken

Edgard Cooper Vådfoder

Vådfoder med vildt, and, tranebær, rødbeder og sød kartoffel.

Det lækreste vådfoder lavet med velsmagende vildt og and. Kornfri opskrift som indeholder masser af kød af vildt og and - begge fantastiske proteinkilder, der passer til hunde med følsomme maver. Vildt er spækket med omega 3, hvilket er vigtigt for en blød og skinnende pels. Alle opskrifter er lavet af en sund blanding af frugt og grønt, plus et ekstra boost af nærende urter og planter. Alt sammen dampet forsigtigt for at låse al smag og næring ind.

 

 • Højt indhold af kød (56%)
 • Kornfri opskrift
 • Vildt - Denne nye proteinkilde er uimodståeligt kødfuld og kan også hjælpe med at reducere hudirritationer
 • And - En fantastisk ny proteinkilde, som hjælper med at opbygge og vedligeholde muskler
 • Tranebær - Lavt kalorieindhold og højt indhold af vitaminer C, A og K – og forbundet med urinvejssundhed
 • Rødbede - Utrolig nærende kilde til calcium, jern, vitamin A og C
 • Sødkartofler - Et ernæringsmæssigt kraftcenter af fibre, kalium og vitamin A. Sød kartoffel, der indeholder gode bakterier, de hjælper med at regulere fordøjelseskanalen og hjælper dyr med følsomme maver. Naturligt rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter med deres rige orange farve, hvilket indikerer, at de er høje i carotenoider såsom betacaroten og andre carotenoider, der understøtter immuniteten. Sød Kartofler smager naturligt sødt, men deres naturlige sukkerarter frigives langsomt til blodbanen, hvilket hjælper med at sikre en afbalanceret og regelmæssig energikilde. 

 

 

Edgard Cooper – Er et naturligt velsmagende hundefoder, som du, din hund og vores planet kan have det godt med. At spise er en af ​​livets simple glæder, men rigtig mange producenter overkomplicerer deres produkter. Edgard Cooper gør tingene anderledes. Ved at behandle naturens ingredienser med respekt laver de foder, der er naturligt sundt, fuld af smag og perfekt til hunde. Derudover arbejder de hårdt mod deres bæredygtighedsmål og - gennem Edgard & Cooper Foundation - støtter de fantastiske hunde- og kattevelgørenheder over hele kloden. For at lave deres foder bruger de så meget frisk kød som muligt - det betyder, at intet er blevet overbehandlet eller tørret.

Specifikationer
Pose Størrelse Mad300g
Ingredienser

Sammensætning:
Vildt 30 %, and 26 %, mineraler, gulerødder 2 %, sød kartoffel 1 %, rødbeder 1 %, tranebær 1 %, æbler 1 %, persille 0,1 %, dild 0,1 %.


Analytiske bestanddele:
råprotein 9,5%, råfedt 6%, råfibre 0,3%, råaske 2,2%, fugtighed 82%.


Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:
vitamin D3 140 IE. Zink (zinksulfat, monohydrat) 12 mg, mangan (mangan (II) oxid) 1 mg, kobber (kobber (II) sulfat pentahydrat) 0,5 mg, jod (calciumiodat, vandfrit) 0,3 mg.